özel haritalardaki ödüllerin yetersizligi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -BlackSeaTeaM- tarafından 12 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. son on günde 5 oglak 5 yengeç 3 yay bitirdim ve hepsinde kana susamıslık ısınlanma gibi ödüller verdi, yetmedi yeni cıkan haritalar olan boğa ve kovayı aldım bugün, onları da bitirdim ve onlardan da ne ekstra darbe nede hasar cıkmadı, Şimdi burda senin de şansın yokmuş be kardeşim diyen yeni oyuna başlayan kardeşlerim olacaktır. Onlara diyorum ki benim bu isyanım eskiden haritaların bu kadar adaletsiz ve darbe yada ekstra darbesiz olmadıgına dikkat çekmektir. Eskiden bizler bu haritaları bitirdigimizde işe yarar bişeyler alıyorduk ve özel harita olarak degerliydi. Ama ne zamanki Seafight oyunu tamamen paraya dönderdi bu haritaların ödülleri de çok azaltıldı. Azaltıldı çünkü azatılmamış olsa 60 tlye özel harita darbesi özellikleri satılamazdı.Azaltıldı çünkü bu oyun artık emek değil para oyunu oldu.Azaltıldı çünkü artık bu oyun oynanacak oyun olmaktan çıktı.Saygılarımla arkadaşlar iyi oyunlar demek isterdim ama bunu düşününce güldüm.O yüzden iyi günler

яoтαsız bunu beğendi.
  2. atlas42

atlas42 User

kim uğraşacak özel harita için bir kaç ay pır toplamak için. haritadan pırdan çıkanı parayla sat bak nasıl kapış kapış gidiyor

3. beatdovne

beatdovne User

bu oyunun bu noktaya gelmesinin sebebi bence para yatıran kişiler usta zamanında her gelene para yatırıp alıp en güçlü oldular bunu gören kişilerde onlar gibi güçlü olmak için para yatırdı ondan sonra seafight baktiki oyuna para yatıran bol parayla daha güçlü olabilcekleri bi sistem getirelim dediler ilk yatırım yapıp güçlü olanlarda yatırmayanlarda herkes şikayetçi oyunun şuanki halinden böyle yapmadan düşüncektiniz...

яoтαsız bunu beğendi.
  4. Oyuncular artık rekabeti oyundan zevk almayı değil hava atamayı seviyor hazırı seviyor nasılsa param var diyip yatırıyoda yatırıyo haitada artisliğin yapıyo bunu üzerine birde etkiliklerde emekle kasmaya çalışanlara engel oluyolar ne bilim grup haritsında patlamak gibi.
    Oyun artık facebookta oynan parlaı oyunlara dönmüş ordaki oyunlarda para yatırıyosun başakda bişi yapmıyon oyunar zaten otomatik oynuyo savaşı otomatik yapıyo zindan gibi şeyler var otoamtik yapıyo sadece para yatırıp hava atıyosun oyuncan çıkınca bile oto kasıyo.
    burasıda öyle olmuş rakipte istemiyolar eskiden öylemiydi rakibin ezk kalınca gelişmesini beklerdin güzel bi savaş olsun diye şimdi yok gelmişmesin ben kral kalayım hava atıyım derdindeler

atlas42, .TheOne. ve яoтαsız bunu beğendi.