Özel Haritalar.....

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Özel haritalar yapabilme süresi uzun ve çok zaman alıyor.
    Malum oyun için görevler çeşitlendirildi ve aşırı derece fazlalaştı, bunun önüne ne geçebilmek için özel haritalar kupon şeklinde aruba kazanına atılsın ve verilen ödüller azaltılsın isteyen bu şekil de yapsın.
    Şuan elimde yaklaşık karışık şekilde 160 tane harita var ve ben buradaki ödülleri vurarak kazanmak istemiyorum aruba kazanına gerek inciyle gerek de haritadan kastığım mojolarla daha farklı ödüller kazanmak istiyorum sürekli harita parçası vermesinden sıkıldım lütfen oyunun çeşitliliğini artırmak için bu fikri dikkate alırmısınız.

2. Yada haritalar markete daha düşük bi fiyata takas şeklinde yerleştirilebilir.

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ ve Luny|# bunu beğendi.
  3. Ayını zamanda bot kullanımda da bir azalma göreceksiniz çünkü oyuncuları bu külfet gibi geliyor ve bota atıp bu haritaları vuruyorlar.
    oyunda ki çeşitlendirmeyi yapıyorsunuz ama kısıtlama da yapmanız gerektiği düşünüyorum her bir yenilikte eskiyi tartışmanız gerekiyor veya eski olan bir şeyi nasıl cazip hale getiririz şeklin de