Özel Haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆-тürвülans-☆ tarafından 14 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha çocuk ve baba parası yiyomuş gibi konuşuyo yani bana öyle gibi geldi öylemi bilemem ve sanıyoki sadece o para yatırıyo :D bilmiyoki zaten para yatırmadna bi yere gelinmez burda ama oyundan zevk almak istiyen oyuncu biraz para yatırıp sorna emekkle biyerlere gelip savaşmak ister o arada ben zamanında ilk 5 teydim herşeryim fuldü ama bıraktım gemiyi şimdi emailini bile hatırlamıyom çünkü zevk alamadım herşeyim full olduğu için full savaş savaşda olmuyo ve zaten haritada oyuncu aramakta sıkıntı savaş için çünkü ego kasmak gibi bi derdimde yoktu şimdi o elimdeki gemiyi atlasa verseydim bütün gün orda burda hava atmak için oyuna girerdi eminim :D

2. mamı_55

mamı_55 User

Sisteme kızmalık bir durum değil bahsettiğim.
    Bu sözüne sitemim. Kelimelerinizi düzgün seçin lütfen.

3. atlas42

atlas42 User

eleştirileriniz için teşekkür ederim siz beni anlamadınız başka bir konuda yine tartışırız fazla uzatmayalım arkadaşlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.