Özel Haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆-тürвülans-☆ tarafından 14 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnsanın başak harici harita yapası gelmiyo ,mesela yengeçte 1 dalga 2 mil db ve verdiği barut zırh ve inci bile başağın bi dalgasıan eş değil daha az çok saçma. harita bitiminde zaten hasar felan verdiğide yok hasar ve db çıkma oranı artsa bile değmez gibime geliyo en azından harita bitimin ek bi inci veya gülle gibi bişi verseydi oyuncular daha çok önem verirdi o haritalara.
    Başak ile oğlak haritasındaki ödül farkı sadece inci 2.5 kat farkı var barut ve ve zırh zaten daha az, ama aradki zorluk farkı 100 kat. (tp ve ep den bahsetmiyorum çünkü oyundaki herşey ileri seviyede ki oyunculara yönelik olmuş yeni başalyan biri için inci barut felan daha önemli zaten ileri seviyedeki oyuncular bile mecburen yapıyodur eminim gövdeyi alan bitene kadar uğramıyodur mojoya). Yani bu haritaların mecburen yapılması gereken bi yer olması yerinedaha çok herkesin işine yaricak bi yere dönüşmesi lazım

яoтαsız bunu beğendi.
  2. Oyuncuları para ile hazır gövde ve hasar aldırmaya itmek yerine inci çektirip mojoya basmaya itin hem hazırcılık olmaz hem iki tarafta kazanır hemde yeni oyunclar bi gelişme yeri olmuş olur.

яoтαsız bunu beğendi.
  3. kardeşim inanki boşuna yazıyosun ben çok yazdım ama boşuna
    mantıklı bişey söylemen önemli deyil oyun için kazançlı birşey mantıksız olsada mubah ;)

4. ben parayla satılan haritalarda dahil yengeç haritasını 10 kere bitirdim sırf hasar için ama şans eseri hiçbiri hasar vermedi ama haritaya para verirken sen şanslısın sana bedava veriyoruz diyen olmadı en son bende oyundan soğudum önceden 2bin tl yi geçik para yatırmıştım oyuna sonra kendimi enayi gibi düşünmeye başladım hem para ver emek ver hemde şansa istediğini alama sanki piyango mubarek şimdi arada bir 10 tl ye bişey alıyorum biraz oyunda takılıp çıkıyorum böyle yani

5. usta bu haritalar konusunda bi fikrim vardı harita yapmaktan nefret ederim şahsen sadece başak capri takılırım bu elimizdeki haritaları yarı ödül karşılığında takas edebileceğimiz bi npc olsa güzel olur zaman kaybı yani örnek vereyim capri verdiği barutu zırhı epi tp si incisini yarı yarıya bi npc ye satabilelim harita sonunda verilen ödüllerinde hangisi çıkarsa yarısını versinler darbe ise 10 gün yerine 5 gün versinler çünkü zaman kaybı kendimizi parçalıyoruz ama boş yani aldığımız harcadığımızı kurtarmıyo zamanda bize kar kalıyo

☆-тürвülans-☆ bunu beğendi.
  6. tamamda benim dediğim şeyde onlarda kazanıcak direk hazır almak yerine haritaları biraz güzelleştirseler oyuncular inci alıp harita yapmaya başlarlar hatta oraya özelbi cephane koysalar sadece haritada çıkan ilgi artar

7. Haritalar olan ilgi zaten yoğun, oyuncular darbe puanlarını yükseltmek için harita yapıyorlar, bu onlar için tatmin edici bir ödül.

8. Bunuda belirtmiştim herşey ileri seviyedeki oyuncular için. Benim dediğim şey ise biraz ortalayıp herkesin yapmak istiyeceği bişi olsun.
    Ben şuanda kasılmaya odaklanmış biri olarak hiç yapmak istemiyorum zaten aylarca sürece derece hasar ve db var ve işime yaramıyor daha gelişmem lazım adamalr tek atıyo zaten fazla darbe olsa ne yazar.

9. çAğRı

çAğRı User

baktım da hep aynı kısılerı yorumları var. ben de sıızn gıbı cok konu acıp yorum yapıyordum fakat destekleyen olmayınca bısey ıfade etmıyor. aslında bu olanlara sesımızı cıkarmayarak haketdıyoruz. vesselam
    not: artık konu acmıyorum. pek de mesaj atmıyorum.

ARROW

10. mamı_55

mamı_55 User

Destekte toplasan bişey ifade etmiyor ki :) Baksana destek toplamama rağmen cevap dahi gelmedi. Oyuncuları oyalamak için açılmış bir alan yönetim isterse yapar istemezse yapmaz bu kadar basit ;)

11. Uzun zamandır seafight oynamıyodum bigpointin hiç bir oyununda böyle değil genellikle çok şikayet olan bi konuda şirketin yararına olmasada yapıyolar yada en azından bi düşük sevisini yapıyolar biz 10 artır diyosak 5 artırıp ama yine artırıyolar. bu forumda oyuan başladığıdman beri dolaşıyorum önerilen hiç bişi yapılmamıl şikayet edieln hiçbişide düzeltilmemiş ki zaten özel haritaları satışa sunmak vudu toplarnın sadece parayla alına bilmesi oyunun resmen facebookta otmatik sadece paralıalrın krallığı olan oyunla döndüğünü fark ettim.

12. atlas42

atlas42 User

millet ne uğraşacak parayla satışa çıkartsınlar ttıpış tıpış alır herkes bir de oyuna para yatırmayanların memnuniyeti önemli değil ki paralı müşterilri kaçırmamak önemli

13. işte senin gibi düşünenler yüzünden bu oyun bu hale geldi

14. atlas42

atlas42 User

benim düşüncem herkesin parası kadar konuşması. parası kadar değer vermesi. doğru ya da yanlış insan parasıyla rezil olmamalı değil mi vezir olmalı. para yatıraksın ki herkesi ezebilesin

15. :D komikmiş kardeş. Para ile konuşulcaksa neden strateji oyunu deniliyor as:D.aSd.A gece gece ne güldüm ya :D Ozaman strateji felan gibi kelimeler yerine para bazlı oyun densin çok parası olan gelsin en çok parası olan 1. olsun tabikdie paranında etkisi olmalı yoksa nasıl kazancaklar ama SADECE para olmamlı şuanda oyunu gittiği yer sadece parası olan konuşur. ozaman türünü değiştirsinler parası olan konuşur türüne soksunlar oyundan gram anlamayanlar gelmiş burda yazı yazıyo oyunda hava atıyo allah bilir oyuncu bile kiralıyolardır gemiyi oynasın diye sadece chatte ts de felan hava atıyodur ben oynuyom diye öylelerini gördüm ben. Paranla konuşmak istiyosan o tarz oyunlar mevcut yarı yetenek gerektiren oyun bu

Son düzenlenen: 18 Kasım 2016
  16. Oyun tarzları vardır mesela MOBA oyunlar genelde ''0'' para full yetenek ister el becerisi reflex ister para ile 1 cm bile öne geçemezsin ki zaten onu oynuyom genelde. ve otomatik oyunlar vardır genelde facebook oyunları biliyosundur zindan gibi şeyler felan var ve genelde otomatik yapar savaşları biel otomatik yapar ve sadece para oyunudur para yatırırısın karakter otomatik hareket eder ne kadar paa yatırsan o kadar güçlü olursun sınırı yoktur bi sürü geliştirme vardır chatte biribirlerine küfür ederler kimsede karışmaz çünkü oyunun amacı o hava atmak başkalarıın ezmek. ve bide böyle oyunlar vardır emekle zar zor bi yerlere gelirsin ama sonuç olarak emeklede oynanılır para yatırıp hızlıda güçlenilir . mesela vudu topu böyle bi oyuna yakışmayan bi yenilik sadece para ile alınıyor bigpoint bi çok oyunun oynadım sadece burda var o sadece gerçek para ile alınabilen bişi(tasarımlar hariç). Özetle; zaten para yatırmadan bi yerlere gelmek zor ama para ilede hep kat kat güçlü olmak bu oyunu tarzı değil para sadece seni hızlı geliştirip daha çok zevk almanı sağlamalı,Eskiden full gemi ve full+full gemi denirdi şuanda Full,Full+full,Full+full+paralı(yani vudu) gemi denilir.

17. çok doğru yazmıssınız katılıyorum

18. atlas42

atlas42 User

seafigh tın durumu ortada tasarım mı satacaksın 5 tane sat sınırlı sayıda 1000 lira olsun bizim olsun temiz yeni başlayanları ya da para yatırıp kotayı dolduramayanları barajı geçemeyenleri boş ver ilk önce bizim gibi elit aboneler öncelikli gelir
    kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez:)

19. mamı_55

mamı_55 User

Senin derdin ne kardeş ? Ne bu oyuna yatıracak parası olmayanları aşağılama merakın ??

20. atlas42

atlas42 User

ben düşüncelerimi söylüyorum kardeşim doğru ve ya yanlış bana kızma sisteme kız benlik bir durum yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.