Özel haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NavySEaL

NavySEaL User

Sayın adminler bu isteğimizi baya bi ciddiyetle iletmenizi rica ediyorum. Diğer oyuncularında buna katılacağından eminim.
    Özel haritaların verdiği zıpkın ve mojolar arttırılmalıdır.
    gerek yeni levellerdeki zıpkın ihtiyacı gerekse serverların birleşmesinden sonra çekilen pırıltı bulma sorunu( 7-24 botta pırıların kökünü kurutan botları saymıyorum hala bi şeyler yapılacak diye bekliyoruz) oyuncuları iyice zor durumda bırakıyor.
    Artık seafightın oyuncuları düşünme vaktinin geldiğine inanıyorum.(cebini doldurmak için çıkarılan paketler dışında artık oyuncular için adam gibi bazı değişiklikler şart)
    Bunları umarım en kısa sürede iletirsiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

Sanane_Halil bunu beğendi.
  2. oyuncunun faydasına olan şeyler olacağını sanmıyorum ama bekleyip görecez:)

3. kral01

kral01 User

Sikmayin siz canınızı yakında onuda paketler halinde 500 1000 2000 mojo olarak satarlar siz rahat olun kesin çözüm :)