özel haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Canakkaleli tarafından 31 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ya arkadaş 100 kere açıldı aynı konu. Bi düzenleme getir SEAFİGHT. Milletin gemiisnde tonla harita var yapamıyor.yapabilenlerde çok külfetli oldugu için yapmıyor. Ayrıca başak hariç diğer özel haritalar tamamen zaman israfı. Diğer haritaları ya kolaylaştırın ya da bitirdiğimize deysin.ÖDÜLLERİNİ ARTTIRIN!!!!

∂єяєвєуι-44[C¤] bunu beğendi.
  2. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

katılmıyorum elitle vur geç

3. neyine katılmıyon. başagın dp si ile verdiği inci 10 bin.misal oğlak başaktan kaç kat daha zor ama verdiği inci 15 bin.ne anladım ben bu işten.ayrıca aldıgım inciyi bile karşılamıyo elit gülle.

4. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

Karşılamak zorunda değil zaten ben en sonda verdiği ödüller için vuruyorum işine gelmiyorsa vurma

5. sadece seafight seni mi düşünecek bizide düşünmesi lazım. senmi oynuyon sadece bu oyunu.sana göre mi yapacak düzenlemeleri te Allah ım

6. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

seafight sizi düşündüğü için başak haritasını yaptı. biraz daha güçlenince o haritalarda kolay gelicek

7. ödüller zaten arttırıldı diye biliyorum ben ışınlanma falan kat ve kat fazla çıkıyor artık ayrıca büyük haritalar son dalga ödülü için vururulur inci için özel vurulmaz bu oyunda

8. Selam ben oğlak haritasını bitirdim bildiğim kadarıyla
    • 20 gün %5 ekstra hasar gücü,
    • 10 gün için 25.000 ekstra darbe puanı,
    • Kara Mojo veya Venom tasarımı. bu üçünden biri geliyor.Fakat gelmedi bilgi verebilirmisiniz

9. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

sis bombası vermiştir tekrar inceleyiniz

10. Aynen sağolasın