ÖZEL HARİTALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 21 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Elimizde bulunan haritaları 5 tl verip bitirmiş gibi tüm ödülleri bir anda gelecek düzenleme gelmesini istiyorum.Elimde bulunan 5 tane ornek yengeç var bunları yapmaktan gerçekten sıkılıyorum.5 TL Karşılığınndan otomatik biten bir sistem gelse ve ödüllerinde kesilmeden direk olarak aynı ödüllerin verilmesini istiyorum.Tekrar dan kolay gelsin...

2. İş,okul vb şeyler olduğu için fazla ilgilenemiyoruz.En azından 5 tl gibi küçük miktarda para verip direk bitirmek çok iyi olur.

3. pek mümkün değil bence arkadaşım.lewel atlamayı inci karşılığı yaptılar ama bunu yaparlar mı bilmiyorum.bana kalırsa haritalar çok uzun.biraz darbelerini düşürseler kolaylaştırsalar güzel olurdu.

4. Aynen yengeç gibi bir harita 1 dalgası 15 dk fazla sürüyor.dp menzil gibi özellikleri düşürülsede olur.Oyuk güllem 25.dalgaya girmeden önce 9 mmilyondu 30.dalgaya geldim. 6.5 mil kaldı. Yazık gülleye

5. Ayrıca veridği ödüller de az....

6. bence yengecin dp sinin 10 da biri oranıa azaltmaları lazım.yoksa yengeç çok yapçak yok misali :)

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  7. Sayın adminlerimiz sizlerde bir cevap yazarmısınız????