özel haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekir tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tekir

tekir User

Benim önerim özel haritaların zorluğuna göre yeni gülle çeşitleri olmalı ve onlarla vurulmalı ve her hafta sonu karaborsada satışa çıkması.mesala başak haritası için en fazla 1200 vuran gülle olmalı başak haritası kolay oldugu için 8000 9000 vuran gemiler 15 20 dk bitiriyor . Böyle bir yöntem olursa özel haritalarda program v.b. kullanan oyuncuların bu programları kullanmalarını önlemiş oluruz ve bu gülleler haftasonu karaborsada 3 katı çıktıgı zaman çıkarsa oyuncular yeteri kadar gülleyi haftasonları alırlar diye düşünüyorum.Böylelikle sabırlı oyuncuların kazançlı çıkacaklarını düşünüyorum . Hatta bu gülle çeşitlerini npc lerin içlerinede koyarsanız oyuncuların npc kesmelerini ve daha çok onlıne olmalarını saglarsınız diye düşünüyorum . Npc lerin içine koyulabilecek bazı itemler barut ,zırh ,ogun, agve tılsımı ,zıpkın v.b.Çünkü npc lerden sadece altın ve inci alabiliyoruz oyun itemleride olursa daha güzel olur .

BIRAKTI bunu beğendi.
  2. BIRAKTI

BIRAKTI User

bence özel haritalarda bulunan bazı itemlerin süresi kristal nimeti gibi sınırlanmalı habire top destegi sis bombası ışınlanma kana susamışlık verip duruyor bence bunlar harita ödüllerinden çıkartılıp sandıklara konmalı haritalar darbe nimet güverte gibi oyun içi itemleri vermeli sadece açmak bir dert yapmak ayrı bir dert 10 sis bombası veya top destegi almak ise işkence top destegi sürelendirmeli mesela 1 yıl top destegi olan bir hesaba top destegi verilmemeli

ZODİAC-DSF bunu beğendi.