Özel Harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♣єяяσя♣61 tarafından 6 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Melih

Melih User

Bota karşıyız aga asla tahammülüm yok ama alt haritada gemiler pırıltı topluyor :)

2. Gülmekten karnıma ağrılar girdi artık sana uzuuun uzuuun anlatırdım her şeyi ama sen 8 senelik oyuncusun nasıl olsa bilirsin(!).

neyse günde 8 saat oyun oynamama laf söylemişsin işim Digiturk Play (Yeni adıyla BeinPlay) finans müdürlüğü ayrıca aynı şirket oluşumuzdan dolayı ayın son günleri Digiturk ve Turkcell Play'in kayıtlarına da bakıyorum. Yani açıkçası ben ayda sadece 5 gün çalışıyorum bunun 4 günü Digiturk Playin kayıtları(hafta kayıtları) 1 günü Digiturk ve Turkcell playin kayıtları (Ay kayıtları) ama bu yoğun[:)] tempo süresince haftada 6 gün günde 8 saat bilgisayar karşısında oturmak durumundayım. Bu süreçte de oyun oynuyoru yani günde 8 saat oyunumu oynarken aynı zamanda para mı kazanabiliyorum bu sebepten oyuna harcayacak param da var sen ayda ortalama 90 tl harcamışsın 8 senede yaklaşık 9k para yapar ben ve benim seviyemde ki oyuncular ortalama her ay 2k harcıyoruz.

şöyle sattılar böyle çaldılar bu programla katladılar ne güzel anlatmışsın herşeyden de haberin var bir kısmını ben yeni gördüm
    buyrun benim nick ve ıd'm : Sistem: Łƒc.ℓινєяρσσℓ.1892 181/30745817 forum yetkilileri de dahil herkes inceletebilir yazın supporta çekinmeyin bunu da çok ney söylüyorum gel birlikte inceletelim gemide bu tarz olaylar yoksa geminin kapatılmasına varmısın gemisine girelim madem bu kadar atıp tutuyorsun ? Hatta bak daha da detaylı olsun yetkililer gemimi inceledikten sonra gemimin bağlı olduğu mail adresimi de incelesinler benim kişisel mail adresimde kayıtlı buraya yazmayacağım bakalım gemi alış verişi olmuş mu

Bol keseden atmak kolay çamur at izi kalsın misali yazmışsında yazmışsın 2 ayda 10 m elit gülle kasan bi oyuncusun bu kadar dil uzatmak hakkın değil senin

3. TATUŞKA

TATUŞKA User

Seviye:
    11
    Tecrübe:
    51173252
    Elit Puan
    70692933
    Lig:
    Denizanası Ligi
    Rütbe
    Seyir Subayı bu normalmı

4. Özel haritalarda verilen elp herkeste kalktı sonuçta.Bota bırakıp elp kasıyorlar hiç yoktan extra top bufunu alıyorlardı.Bence böyle olması gayet güzel..

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. Savaş puanını bilmiyorum ama bir anormallik olduğunu söyleyebilirim 150 m tp ve elp 7 k savaş puanı +17 seviye dümenci artık
    kim halleder orasını bilemem.

6. küçük düşünüyorsun büyük kaybediyorsun kardeşim bota bırakan adam örnek olarak capriye bıraktı barutsuz oyun ne kadar sürdü ortalama 1.5 saat bu 1.5 saatin yani 90 dk nin 80 dk si aktif sıktığını düşün 309 toptan 2.64 sn'de bir sıksa 1.818 salvo ateş etti yani 1.5 saatte 561.762 tp ve ep kastı. bunu 24 saate vur ve 30 güne vur günde 16 tane capri oynar ve 8.988.192 EP kasar 30 günde ise 480 capri yapar sadece aldığı inciyi tekrar atsa mojo başak ve caprileri döndürse hatta sagittariusta da çok dp gitmiyor onuda döndürse çok rahat açar yapar sonuçta oyuk atıyor ve inci alıyor kısa bir hesapla inci zarar etmeden hatta kâr ederek 30 günde 269.645.760 EP kasmış olur. Özel haritalardan ep kalmadan önce bunu yaptığında ortalama 450 m kasmış olurdu yani ilk 100 için gereken miktarın yarısını (ilk yüze ortalama 1milyarla giriliyordu.) ama şuan bu miktar ilk 100 e güle oynaya girer. Zamanında siz nasıl kasıyordunuz dersen ben her hafta yaklaşık olarak 10m inciyi kazana atıyordum ve elitle oynuyordum özeli tamamen zarar ederek yapıyordum o sıralamayı sonuçta rütbe puanı alıyordum önemli olan oydu şuan elit atsam bir capricornustan bende aynı elit puanı alıcam ve seri yapmanın bi anlamı olmayacak emin ol bu güncelleme botçunun daha çok işine yaradı

7.  
    BEYAZ bunu beğendi.
  8. yeni haritalarla birlikte oyuna birçok yeni item girdi bunların yanında yeri özel haritalarda olmalı fakat bu özel haritalar mojodan değil üst levellerde ki ( 26-30 arası ) npclerden elde edilebilmeli. Üst haritalarda ki npcleri ele geçirerek harita parçası bulalım ve bu harita parçalarını güvenli limanda birleştirerek avantaj haritasına dönüştürebilelim. Avantaj haritasında ki npclerde de üst level haritalardaki gibi elegeçirilebilir olsun ve nispeten yüksek vursun ki bir zorluğu olsun bunun dışında Elit puan verip vermemesi size kalmış fakat ödül olarak çelik zırh barut yerine aslan ateşi ve aslan koruması versin en son ödülleri arasına da kum saati - inya kanı - bu yeni vp tılsımı - aslan yürekli ve en büyük ödül olarak 1 haftalık kraliyet nimeti olursa çok kişinin memnun olacağını düşünüyorum hem oyun haritasına hareket gelir hemde gözden düşen avantaj haritaları kısmına bir tık hareket gelir.

oyun haritaları zaten hareketli diyenler olacaktır fakat şuan sınav dönemi diyebiliriz herkes görev yapıyor herkes sınav yapıyor ona rağmen 1 hafta önceki yoğunluk yok bundan 1 ay sonra üst haritalarda gene in cin top oynayacak

9. Forum yetkilileri de yorum yapıp akıllarında farklı bir fikir oluştuysa görüşünü dile getirirse sevinirim. Sonuçta açılan konular fikirler merkeze bildiriliyor kapsamlı elle tutulur bir öneri ortaya koyalım.

Destek verecek ve vermeyecek herkese şimdiden teşekkürler. Destek vermeyenler, vermeme sebeplerini belirtirse sevinirim

10. 23 kişi bakmış iyi kötü 1 tane yorum yok mu :(

11. mamı_55

mamı_55 User

Açıkçası yorum yazmak istemedim ama yazayım yine de :) seafight bu son çıkan itemleri oyuncular için mi çıkardı hayır para için peki bunu özel harita sonuna item olarak koyar mı ;)

12. ZooM

ZooM User

hayır :)

13. Melih

Melih User

26/30 level insan yeni gelişen ne yapsın kardeş levele sinirlandirirsan adaletsiz olur zaten 26 üstü yeni tilsimda inci kasiyor bide admiral atılıyor günlük kac mil inci verdiği belli değil istersen seafight size çalışsın :) saygilarla 5 level de nirvana yapan genç

14. 5 levelde yada 20 levele kadar aslan ateşi - aslan siperi önemli değil ama üst haritalarda önemli bu öğeleri daha kolay edineceğimiz yöntemler olmalı

15. Melih

Melih User

Etkinlikten kasilsa daha iyi olur bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.