Özel Harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♣єяяσя♣61 tarafından 6 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ayrıca işin şu boyutuda var
    ριякєηαη_58 *Қ*13582231580

sɨʏɑнκɑʀтɑʟ~*~13182194223

bu iki gemi filo başkanı yeni levellerden önce tpleri benimle kafa kafayaydı 10 milyar küsürdü yani altın rtbe bendeydi yeni leveller çıktı filolarını şifaladılar şuan altın rütbe benden ve
    ☜ ☾⋆ ☞ C¤8589319613
    gemisinden gitti onlara geçti. Şifa açığının karşısında yapabileceğimiz tek şey özel haritadan elit puan kasmaktı şuan görevlerde şifa açığı yapan gemiler altın rütbe biz gümüş rütbeyiz

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. recvol

recvol User

yakında oyundan şifalamadan alınan tp yide kaldırırlarsa hiç şaşırmamak gerekir o zaman işte rütbe alma durumu dahada zorlaşır atık

3. çok dogru bi cevap teşekkürler..bende aynı şeyi sölemeye çalıştım ama arkadaş anlamak istemiyor:)

4. Melih

Melih User

Bu şifa dan gelen tp kalkmalı hep haksızlık bu olay yüzünden çıktı bir zamanlar kanlı diş npc sinden okadar tp kastik birileri rahatsız oldu tp lerimizin nerdeyse hepsini geri verdik bize 3 5 buz yanıgi gülle verdiler ozaman şifa işini kaldırın sayın yetkililer gerçek rekabet sifa ile olmaz

5. çok dogru bi cevap teşekkürler..bende aynı şeyi sölemeye çalıştım ama arkadaş anlamak istemiyor:)

mamı_55 bunu beğendi.
  6. evet ama konu rutbe ve elıt puan arkadaş elit puanın bonustan kalkmasından rahatsız olmuş ve konu açmış;)

7. evet bu durum gerçekten çok can sıkıcı bu konuda hak veriyorum size... umarım biran önce üst lvl görewlerinden şifa yaparak alınan tp düzeltilir .. HAKSIZLIK oldugunu düşünüyorum

8. Melih

Melih User

Şifa ile tp kazanma kalkmalı bence haritadan ve gulle atarak kasila bilir rahatça

9. bencede ;)

10. bahsettiğim olayda bu özel haritanın elit puanı şuan bu açığın önünde durabildiğimiz tek şeydi sadece üyelerini 1 level atlatarak 3er milyar tp kastı o 2 gemi öncelikli kalkması gereken şey özel haritalardan ep değil şifa ile tp kasılması olmalıydı. Ayrıca npc vuranı şifalayan adam tpsini kassa da benim için sıkıntı yok sıkıntı görev teslim ederken alınan tp nin şifa atana gitmesi bu şekilde kasılan tpler kesinlikle geri alınmalı. Bu tp ler geri alınsın ben gene özelimi vururum günde 8 saat oynuyorum işim pc üzerinden 8 saat oyundayım 5 dkde 1 başak bitirsem 1 m tp den 90-95 m tp kasarım her gün bug ile hile ile kasmayan herkesten fazla kasarım.

11. Melih

Melih User

Inşallah adaletli bir oyun için tp ler geriye dönük incelenip alınır şifa ile tp kazanma ortadan kalkar

12. beni hiç birinize inanmıyorum
    benim aklıma ne geldi söyleyeyim. o kadar sf calışanı var ep ve tp de ilk 200 de olanları ve bonus haritalarını binlerce yapanları tek tek incelesinler geriye dönük
    nedenmi biriniz yazmış günde 8 saat digeri yazmış 24 saat o 24 saat diyen adama sesleniyorum 1 gemini 5 kişiye kastırman yasak yeni kurallara göre yada sabah aksam gemin botta . bu oyunu günde 4-5 saatten fazla oynanabilecegini sanmıyorum. cumartesi pazar neysede birader siz hiçmi calısmıyorsunuz hem para yatırıyorum diyorsunuz hemde 8 10 24 saat oyundayım diyorsunuz nerden geliyor bu para?,

fidler 'le sea botla scar la ve ismini bilmediklerimle
    rakiplerin paralarını cogaltan siz
    incileri cogaltan siz
    gülle cogaltan siz
    top cogalttan siz
    mojo güverte cogaltan siz
    mojo cogaltan siz
    EP TP cogaltan siz
    taş coğaltan siz
    hileyle gemi kasıp 500 liraya bin liraya satan siz
    hepinizin birden fazla hesabı var naptınız? sattınız maillleri değişti IP adresileri değişti o gemiyle oynayanların. adminler bi inceleme yapsa
    sistem taraması yerine manuel kontrol olsa iste ozaman adalet yerini bulacak.

hiç birinize inanmıyorum ben son 5 yılda cok issiz kaldım naptım bu oyunu oynadım. sabahlara kadar oyun oynadım
    daha gecen ay ligde milyar milyar ep kastınız bu demektir ki ayda 100milyon elit gülle sallamanız lazım? nerden aldınız :savaş puanı ilk 40 da olanların gemilerinde 50 60 milyon elit gülle ve inci var gülleni harcamadıysan savaş puanı nasıl kastın? savaş puanı kastıysan bu kadar gülle nerden cıktı? 2 bin 3 bin harita nasıl cıkarttın ve onları bitirdin de sıralamadasın?
    sizde olan bütün yetenekler kaleler amiral topları ep ve tp destegi bendede var 2 saat masadan kalkmadan oynasam ayaklarım agrıyor cıkıp dolasıyorum geziyorum 8 yılda aylık ortalama 90 lira harcadım ben nerde benim emegim?

ben suan özellediyim ben her lig sıralaması sayfasını yeniledigimde 2 bin elit puan artarken suan sıralamadakiı ilk 50 nin ortalama ep 20 - 50 bin degisiyor elit gülle sallasa bu kadar olur. nerden geliyor bu elit gülleler hiç bitmedi mübarek 1 yıldır hep aynı kişiler sıralamadaydı 2 ay hiç gülle harcamadım sandık actım biriktirdim kastım 10 milyon elit güllem anca oldu. siz ayda 100 milyon elit gülleyi nasıl harcıyorsunuz sabah aksam bonus haritalarında vakit gecirirken nasıl oluyorda elit gülle kasmaya vaktiniz oluyor?

Son düzenlenen: 16 Şubat 2017
    mamı_55 bunu beğendi.
  13. Melih

Melih User

Sen para harcamayip indirim almazken biz indirim alıp gülle cekiyoz sen vudu alev topuna para yatirmazken biz yatiriyoz bir etkinlikte uykumuzdan verip karliysa inci kasiyoz 20 30 mil inci kasıp 80 100 mil elit gulle alınıyor ordan bunları bilmeden paragraf yazmışın bot kullanan adamı banlasinlar hak ediyor ama alt haritaya in bak 3 5 gemi pırıltı topluyor yada harita vuruyor banlansin bunlar lafım yok

14. sen yazdıklarımı okumadan boş boş msj yazıyorsun melih ''sen para harcamayıp ''nedemek ya ayda ortalam 90 lira harcıyorum diye yazmısım zaten senin aldıgın her ürünün 2 kat fazlasını alıyorum ben senin etkinlikte kastıgının 2 katını kasıyorum ben. cok nadir 1 2 etkinlik karlıydı oda en fazla 10 12 milyon inci kasıldı melih uctunmu sen hangi etkinlikte 30 milyon inci kasan oldu olduysada senin gibi bir gemiye 5 kisi giriyor 24 saat online tutuyor buda yeni kurala göre ban sebebi

15. Melih

Melih User

Ben aylık bokora 100 tl harcıyorum sadece sen 90 tl mi harciyorsun ne çok para harcamisin tamam kralsin

16. sen aylık 100 lira harca ben 14 aydır bokor kazanıyorum aralıksız

17. Melih

Melih User

Napan yahu hilesinimi buldun ben doğru konusam bazen bişey çıkmıyor helal olsun boş cikmiyorsa

18. TiryakiHasan*KKazandın!2017-02-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2017-01-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-12-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-11-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-10-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-09-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-08-01
    TiryakiHasan*KKazandın!2016-07-01

bak bu son 8 ay arka arkaya öncesini silmisim bunun hileyle bir alakası yok bazen 8 tane atıyorum bazen 30 bazen 4 tane başka bir yolu var oda bende kalsın

19. Melih

Melih User

A
    Atarken bokoru duami okuyon napan :)

capt bunu beğendi.
  20. kısacası burda yazan oyuncuların yaptığı herşeyi yapıyorum ama ep tp savaş puanı bonus harita gülle ve inci sizin kadar kasamıyorum
    ya bir gemiyi dediğim gibi 3 5 kişi kasıyor yada bota koyuyorsunuz ben en karlı etkinlikte 6 7 milyon inci kasarken başkasının 20-30 milyon kasması anormal

yada 1 ay süren etkinlikte hem milyon milyon icin kasıp hemde o ay icinde 100 lerce bonus harita yapması anormal

ben 1 ayda 10 bin mojoya 1 güverte cıkaramazken hala 2 3 4 5 yıllık mojo güvertesi olanlar anormal

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.