Özel Harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♣єяяσя♣61 tarafından 6 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hayır kasamaz bizim serwerda rutbeler degişmeye başladı neden ?bonus haritasının elp kalktıgından tabiki ... rutbeler hak edene gidicek emin olun botçular eskisi kadar kasamayacak.. sizin sıkıntınızı anlıyorum ama bonustaki elp online olan oyuncu için sıkıntıydı ve HAKSIZLIKTI.. ELP KASMAK İSTİYORSANIZ EVENTLERDE ONLİNE SAATİNİZİ YÜKSELTİCEKSİNİZ VE LVL KASICAKSINIZ gerisi zaten gelir;)

2. Kardeşim çok merak ediyorum buraya profilim kısmında ki ep tp ni ve geminin savaş puanını yazar mısın görelim nasıl kasmışsın

3. http://prntscr.com/e8t3ef
    1кяαℓι¢єℂ✭17619789746
    gemim 2010 da açıldı ilk ve tek sahibi benim:)+ arka sıramdaki 10 gemide bot gemisi:)

4. Elit puan ve savaş puanınıda yazar mısın

5. Üye adı
    кяαℓι¢єℂ✭
    Üye ID:
    504/34200742
    oyuna son giriş:
    2017-02-14 10:28:42
    Seviye:
    26
    Tecrübe:
    17629688306
    Elit Puan
    15882051892
    Lig:
    Manta Ligi
    Rütbe
    Denizlerin Hükümdarı

6. 17.6 milyara
    15.8 milyar

sen tp ni ep ni etkinlikte değil özelde kasmışsın

7. ayrıca serverda rütbeler değişiyor demişsin de bu level çarpanı ve level çarpanı hatasından dolayı herkes 30 olduğunda rütbeler tekrar eski haline dönecek tabi bazıları görev tp açığı ile 4-5 milyar tp kasacak onların rütbesi artacak

8. ikisindede

9. 17.6 milyar tp yi hadi etkinlikte kastın şifa attın tp aldın bol bol tamam diyelim de 15.8 milyar ep yi etkinlikte mi kastın kardeşim koca gün önüne çıkan herşeye x2 elit puan gülleyle alev topuyla sıksan o elit puanı gülle atarak kasamazsın

10. ee yani?

11. TRANTULA

TRANTULA User

bu özel taşlarda geliştirilsin.seviyeleri yüksek olsun

12. 2653 tane başak ve yaklaşık 1 aydır yenilenmedi özel harita bölümü valla kardeşim 3390 tane yapan bot 2786 tane yapanda bot dediğine göre şimdi bende burada tutupta senin 2653 tane başağı elle yaptığına inanırmıyım sence

§VoDoo§Child§ bunu beğendi.
  13. ister inanırsınız ister inanmazsınız sizin bileceginiz şey bu.. ben rutbemi botla almadım botlada taşımıyorum :))

14. mamı_55

mamı_55 User

Aslında oyunu amacından çıkaran sensin. Gülleyi TL ile alma topu TL ile alma taşı TL ile alma. Sen oyunu elit puan kasmak için mi oynuyorsun yoksa savaşmak için mi yoksa para yatırmak için mi ? Gülleyi de topu da taşı da etkinlikten kasabiliyoruz. Elit puanın kalkması Seafight ' ın son zamanlarda yaptığı en doğru hareket oldu. Önceden elle 3-4 milyar ELP vurabiliyor muydun hayır. Şimdi de bottakiler kadar vuramayacaksın birşey değişmeyecek. Ama sürekli elit gülle atarak lige girme fırsatın olacak. Madem zenginsin o kadar çek gülleyi at gitsin ;)

TiryakiHasan ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  15. Melih

Melih User

Bot yasak kullanan varsa sende kullan o riski göze aliyorsan onlar riski göze almış bir bakarsın kapanır gemileri ama bence 24 saat oyunda kalan la 8 saat oyunda kalan arasında bu fark gayet makul belki oda 24 saat elle elit atarak de il oyuk atarak tp kasiyor bunu bilemessin

16. mamı_55 Topu taşı parayla almayıp ne yapacak adam. Bilmiyorsanız ben söyleyeyim burasıda ticari bir kuruluş para vermeden yapabileceğinizfazla birşey yok.Vermeyip nasıl elde edecek topu taşı anlayamadım. Bu oyunu 9 yıldır oynuyorum para vermeden oynuyorum diyen adam yalan söylüyordur. Ha size 17 seviye taş cüzi miktarda paralı top yetiyordur düşünceniz böyledir orasını bilemem. Bu şekilde yapan arkadaşlar tabiki para veren oyuncular karşısında düşük seviyede kalır. Herkesin kendi fikri kendi oyun stili sonsuz saygı duyarım. Kimsede oyuna para vermeye meraklı değildir mecburiyetten veriyorlar. Yine diyorum saygı duyarım ama gerçekleride göz ardı etmemek gerek. İyi oyunlar.

17. mamı_55

mamı_55 User

Bunların hepsini parayla elde edince oyunun amacı kalmıyor işte onu diyorum. Arkadaş elit puan kalktı diye oyuna dahi girmiyormuş komik geldi bu bana. Rütbe istiyorsa tp kasacak onu nerden kasar özel haritadan. Özele devam yani..

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  18. Ben yazının elit puan kısmına yorum yapmadım zaten top ve taş yazmışsınız ona yorum yaptım.Dediğim gibi topu veya taşı oyundaki etkinliklerle elde etmek çok zor para veren biriyle aynı seviyeye zaten gelemezsiniz. Adamın amacı savaşsa gemisinin seviyeli olmasını istiyorsa vermek zorunda. Kimsede adama nedenpara veriyorsun verme diyemez. Neyse uzayıp gidecek bu konuşma. İyi oyunlar :)

19. kardeşim benim rütbem altın ben kuru kafayı almak için 50 milyon inci sallayıp özel harita açtım 4 gün sonra özel haritalardan elit puan kaldırıldı ben oyuna neden gireyim ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.