Özel Harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♣єяяσя♣61 tarafından 6 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende 3 sene aradan dönmüştüm 3-4 ay önce o kadar yeni top filan çıkmış ama oyunun temel mantığı çok net belli ne çıkarsa çıksın
    temel matematik 1 snlik hasarın sadece topların etkisini göz önüne alırsan 75 hasar gülle için
    balyoz 3. seviye 1 snlik hasar : 57,3
    Vudu 4. seviye 1 sn lik hasar : 49,62
    Alev 1 snlik hasar : 41,6
    buna göre dizilimini yapıyorsun artık nasıl dizmek istersen

2. Bonus haritalarındaki her bir dalgaya tek npc konulması ve ona göre darbe puanı verilmesi bence daha güzel olurdu.

3. BEYAZ

BEYAZ User

katılıyorum...valla süper olurdu...işyerinde oyun oynama şansı yok zaten...en azından bu tarz bir yenilikle hiç değilse harita yapardık...

4. o şekilde daha kolay olacagını sanmam cunku dpleri birleştirirsen vurdugu darbeyide birleştirirsin yine aynı sayıda tamirat yapman gerekir öyle bırakıp gidemezdin yani pek bir fark olmazdı suanki halinden.

5. mamı_55

mamı_55 User

Şimdide aynı ki. Haritaya giriyorum gemi sabit npc değişiyorum. Hepsi vuruyor yine. 2 3 dalgada bir tamir basarsın olur biter.

6. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun zaten birini batırıp diğerine başlıyorsun 10 adet npcnin aynı anda saldırması can sıkıcı değil mi? Boss gemisi olsa darbesi yüksek olabilir ve yüksek atış yapabilir bu şekilde harita sade olur ve sıkıcı olmaz...

7. sürekli bilgisayara bakmamız gerekiyor eğer tek npc olursa daha iyi mantıklı olur yetkililer lütfen ilgelenin

8. benim gibi elitle özel vuranlar için harita olur yeri geliyo 20 30 bin dp ye tam gülle atıyoruz. böyle olursa her vurduğumuzdan tam performans alırız kesinlikle destekliyorum

9. Melih

Melih User

Tek olunca acayip sıkıcı olur bende katılıyorum ama tam anlamıyla deil npc sayısı yarıya indirilse bence yeterli olur yengecin 40 dalga olup 30 dalgası nerdeyse çok düşük dp li npc ler var dalga sayısı azaltilip bu toplam npc darbe puanı diğer npclere aktarilsa daha iyi olur ben şahsen yengece baslarken huzursuz oluyorum 40 dalga diye 30 dalgaya inmeli en kötü

10. BüRKüT*

BüRKüT* User

gemiyi bırakıp film izlemek için ideal:D

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  11. Merhabalar herkese iyi oyunlar.
    Biliyorsunuz ki yakın zamanda bonus haritalarından Elit Puan ödülü kaldırıldı ve bence şuan oyun amaçsızlaştı.

Şuan oyunda benim seviyemde olan kişiler için önemli olan 2 şey var rütbe ve lig bonusu bunlardan lig doğrudan Elit puan ile ilgili olduğundan elit atan kazanıra döndü gibi düşünebilirsiniz fakat bende günde 8 saat online olurken full alev topu takarsam 309 top 2,04 snde 1 ortalama 500 elit puan alırım yani 7m elit puan kasarım buna karşı 24 saat gemisini amiralle bota koyan adam 2.64 snde 1 vurmasına rağmen 10m elit puan kasar yani 2 hafta öncesine kadar hızlı hızlı bitirdiğim için avantaj sağlama olayım sona erdi. Ben gemimi bota atıp riske giremeyecek kadar masraf yaptım buna rağmen şuan mevcut durumda geri plana atılıyorum. Bunun dışında rütbeye gelirsek şuan elit puan değerini kaybetti çünkü kasması haddinden fazla güç durumda yani şuan önemli olan tek şey TP. TP kasmaya gelince filosunda 10 tane adam olan bir filo başkanı üyeleri 26 level olduğunda sadece onları şifalayarak 2milyar tp kasıyor yani her adam için 200m TP benim bu farkı kapatmam için 200 tane başak vurmam lazım 1 başak ortalama 30 bin inciye açılıyor 10 bin inci veriyor yani benim 1 üyesinden aldığı tp yi kapatmam için 4 milyon inci zarar etmem gerekiyor. gemisinde 20 tane balyoz topu olmayan 1 e 1de 20 sn de batan gemi bu şekilde altın rütbeyle dolaşabilecek buna karşı benim gibi özele elit atan seri bitiren oyuncular baronu mumla arayacağız çünkü üyemiz yok.

Genel toparlamam gerekirse son 1 haftadır oyuna girmiyorum çünkü ;

Özel oynasam bittiğinde tekrar inci atıyorum bir kârım olmuyor öncesine EP kasıyordum şimdi bir anlamı yok.

İnci kassam attığım gülleyi TL ile alıyorum topu TL ile alıyorum taşı TL ile alıyorum incinin oyunda değeri altından farksız.

Şuan oyuna benim savaş dışında girmemin hiçbir anlamı yok hadi diyelim canım oynamak istedi baskına girsem kastığım 10 bin inci o arada 10 tane rakibe vudu darbesi atıyorum e vudu darbesini de TL ile alıyorum ne anladım bu işten inciyi mojoya atıyordum özel açıp vuruyordum tamam o zaman inci önemliydi ama özelinde önemi kalmadı artık oyun tamamen bitti

12. oyun anlamını yitireli 1.5 yıl oluyor şirketin satılması ve işi bilmeyen yöneticilerin eline geçmesi tuz karabiber oldu tabandan yetişen oyuncu yok gemi geliştirmek çok zor ve pahalı 8 10 yıllık oyuncular bile zorlanıyor yenilikler oyuncuların belini büküyor 6 ayda bir yeni top çıkıyor parasız etkinlik yapmak zor uzun lafın kısası parasız oyun oynanmaz hale geldi 40 top 250 tl ve bunlar gelişecek 1 miyar incin olmuş anlamı yok t.c vatandaşına göre degil bu oyun allah rahmet eylsin iyiydi rahmetli 5 bin tl para harcayıp oyun oynak bana göre degil sizleri bilemem o parayla 5 yıldızlı otelde 20 gün tatil yaparım daha iyi.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  13. Melih

Melih User

Ben katılmıyorum okadar kasmis tp yi oyun birincisi sende kas sana kim ışık ol yada bohemotta kal diyor sende git şifa yap level atla ben 24 saat kasiyorsam sende 8 saat oynuyorsan aramizda fark olmalı bende para yatiriyorum ama güzel oldu haritadan ep nin kalkması gayet makul ve adaletli

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. 7Łƒc.ℓινєяρσσℓ.189210513168833

levelim 25.

Gemim ışık gemisi filan değil kardeşim..

benim üyem yok ben kimseyi şifalayamıyorum ama benden 80 90 k kritik yiyen gemi 1 günde 400-500 m tp kasıyor

15. ben 8 saatte 14-15 tane sagit bitiriyorum sen 24 saatte kaç tane sagit bitirebiliyorsun sorması ayıp ? benim 8 saatte bitirdiğim özel haritanın yarısını bitiremeyen 24 saat özel oynayan gemiler var atıyor gemisini oyukla barutsuz yengece 9-10 saat kendi kendine vuruyor ben 8 saatte 5-6 tane yengeç bitiriyorum ama o adam benden fazla TP fazla EP kasmış oluyor eliyle 24 saat oynadığını söyleyen adam yalan söyler

16. size katılmıyorum elit puanın kalkması adaletlı oldu bence çünkü bonus haritasının verdiği elp yüzünden oyuncular tamamen bottta kalmaya başladı rutbe için.. benim gemim 1. sırada alttan gelen 1 gemi 24 saat botta kalarak ayda 3 milyar elp kasıyor.. benim yıllarca verdiğim emegi çalmış olmuyormu?botçuların rutbe taşımasından üzüntü duyuyorum kusura bakmayın ama bu resmen emege haksızlıktı!!bp çok dogru bi iş yaptı ve elp kaldırdı bonustan .. TEŞEKKÜRLER BP:)

TiryakiHasan bunu beğendi.
  17. Oyunun değişen sistemi sürekli ELP'ın kasılmasını kolaylaştırdı peki şuan oyun başlayan bir geminin rütbe alma ihtimali var mı? her zaman eski sistem olsaydı kimse bişey demezdi zamanında amiral topları yokken 21. sınıf olmak için 3-4 ay kesintisiz elitle özel vuruyorduk anca oluyorduk gerekende yanlış hatırlamıyorum 240 yada 140m civarı bir elit puandı yani özel haritalardan elp kaldırılmadan önce herşeyi elp ye verince 150 tane başak tanesi 5 dkdan 12.5 saat. Bu değişikliklerle aylarca kastık şimdi kim yetişebilir elit puanda

18. 1. Si yeni başlayan oyuncunun rutbeylede işi olmasın yani .. eski gemiyle yeni gemi arasında fark olmalı degil mi?2. evet haklısınız amiral topları çıktıktan sonra oyun bencede bitii .. 1 sınıf atlamak için aylarca ugraşıyorduk amiral toplarından sonra sınıfında önemi kalmadı ama yapıcak bişi yok oyun sürekli degişiyor.bakın benim serwerımda birçok gemiyi aylarca pvp de görmüyorum ama ve hepsi rutbe aldı neden?bonusun verdiği elp yüzünden .. adamlar yapmışlar altın bugunuda oyuk dertleride yok ohh ne ala demi at bota gemin kassın al rutbeyi sevin.... yat aşşagıya ne gerek varki online olup yorulmaya:D

Son düzenlenen: 14 Şubat 2017
  19. kardeşim anlamadığın şey zaten adam oyukla yapıyorsa 3 aşağı 5 yukarı aynı ep yi kasacak gene adam oyukla 2 buçuk saatte sagit vururken özelin verdiği ep yi önemsiyor mu sence sıktıkça kasıyor sen ben 30 dkde elitle vururken haritanın verdiği ep yi önemsiyoruz

20. Nasıl eski gemiyle fark olması lazım diyosun o zaman 2 3 haritalara girip BP kasmayacksınız kardeş. Elp puanın kalkması kötü oldu sans meleğimin dediği gibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.