özel harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve recvol tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. recvol

recvol User

bu yeni lig sisteminde, yeni özel haritalar olsa ve dalga sayıları normal haritalara göre biraz fazla olsa ve her harita için belli miktarda oyuncu parası istense ve bu haritaların gülleleride özel olsa ve karaborsada satılsa belki oyuncu sayısı oyunda yükselir ve rekabet olur diye düşünüyorum . Tabi özel harita ödülleride iyi ödüller olmalı

2. Karaborsada satılan özel gülleyi herkes alabilir zaten mevcut satılan özel haritalar var ödülleride güzel. Bu oyunda millet özel dalgası çok diye sıkılıyor, fakat sen dalgayı çok istiyorsun. Herkesin amacı dalga başına verilen ödüller değilki. Harita sonunda aldıkları.

∂єяєвєуι-44[C¤] bunu beğendi.
  3. dalga sayisi artarsa kimse o haritayi satin almaz. su abda 30 dalgalik bir haritayi vurmak bile cok sıkıcı zaten.
    mesajlarinda kirmizi renk kullanmassan sevinirim hem parliyor hemde gözümü alıyor okumakta zorluk çekiyorum.

4. recvol

recvol User

oyunlarda her seviyeye göre zorluk derecesi olmassa oyunların ne anlamı kalıyo o zaman , haritalar 10 dalga olsun o zaman herkes yapsın hemen bitsin ne anlamı oluyoki o zaman, ilk zamanlarda haritaları yapmak zordu atışlarda azdı şimdi npc ye 50 60 bin belki daha fazla atan var elit gülle ile . Ben para ile satılan haritaları demiyom onu parası olan alıyo zaten esas parası olmayanlar için karaborsaya bu lig paraları ile alınabilecek haritalar gelmeli böylece oyuncular arası rekabet olur diye düşünüyorum . belki oyuncu sayısında artış olabilir .yeni başlayan oyuncular bile bu haritalardan kendi liglerine göre faydalanabilirler .biz hep kendimizi ve ful gemileri düşünüyoruz birde alt seviye ve yeni başlayanları düşünmeliyiz bence

5. Çok dalga olması iyi olmaz. Betada oynarken bile 3 saniyede bir 45bin vuruyorum yayı bitirmek bile çok sıkıcı. Gidip 60 dalga yaparlarsa haritaya 100bin vuran bile yapmaz o haritayı, sonuçta tek gemi gelmiyor ki vur Allah vur nereye kadar zaten millet haritalardan sıkıldı.
    Ama lig parası değil de altın ile alınan harita eklesinler 15 dalgalık filan onu bitirince lig parası versin bize. Malum sadece bir kaç kişi yüksek miktarda alacak o parayı en azından o haritaları vurarak lig parası kasar karaborsadan biz de yararlanırız. Ligde yukarıda olanlar zaten full olabildiğince. Birde de ödüller global sıralama zaten.