Özel harita ödülleri!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna bu şekilde bir yenilik getirilsin mi?

1. evet

oy sayısı 11
    61,1%
  2. hayır

oy sayısı 7
    38,9%
  1. Özel haritalarda verilen ödüllerin savaş puanı fazla olan oyunculara bir avantaj sağlaması gerektiğini düşündüm. Nitekim; savaş rütbesi (17)Korsan olan bir oyuncu başak haritasının verdiği 2 ödülden birini sonsuza dek almayacak. Mesela %5 top hasarını pasifleştirecek ve başak haritasından hep 12.500 dp alacak. Savaş rütbesi (19) Deniz Ayısı olan bir oyuncu capricornus haritasının verdiği 3 ödülden birini sonsuza dek almayacak. Mesela %5 top hasarını pasifleştirecek ve capricornus haritasından hep 25.000 dp ya da 5 adet sis bombası kazanacak. Savaş rütbesi (21) Muavin olan bir oyuncu sagittarius haritasının verdiği 3 ödülden birini sonsuz dek almayacak. Mesela %5 top hasarını pasifleştirecek ve sagittarius haritasından hep 50.000 dp ya da 5 adet kana susamışlık kazanacak. Savaş rütbesi (23) Lostromo olan bir oyuncu yengeç haritasının verdiği 5 ödülden birini sonsuz dek almayacak. Mesela denizcilik kitabını pasifleştirecek ve yengeç haritasından hep 75.000 dp, kristal nimeti, vudu güvertesi ya da %7 top hasarı alabilecek. Ben örnek olsun diye böyle yazdım tabi isteyenler başka ödülleri de pasifleştirebilirler...

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.