Özel Harita Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »КΛSΛТUЯΛ« tarafından 27 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın ilgili, ben 8 senelik seafight oyuncusuyum. Sizlere devamlı oyuncular
    olarak yaşadığımız bir problemi anlatmak isterim. Artık bu konu biz devamlı
    oyuncuların canını o kadar sıkıyor ki bunu '' Özel Harita Sorunu '' başlığı altında
    yazmayı uygun gördüm. Bildiğiniz üzre oyunda aruba kazanına mojo atarak özel
    haritaları elde etmekteyiz. Ve bu haritaları tamamladıkça gemimize ekstra
    özellikler kazandırıyoruz.(Gemi Tasarımlarını Saymıyorum) Mesela yengeç haritasını
    örnek verecek olursak ; belirli bir süre için darbe puanı , top hasarı , ışınlanma
    ve kristal nimeti gibi.. Buraya kadar bir problem yok. Lakin bu ödüllerin denk
    gelmesinde mi diyelim verilmesinde mi diyelim mutlaka bir problem var ve
    oyuncuların ekseriyeti bu durumdan son derece rahatsız. Lakin bunu
    eringeçliklerinden dolayı burada dile getirmiyorlar o ayrı :D Yukarıda kast
    ettiğim sorun aslında şu : Benim gemimde yaklaşık 980 gün kadar yengeç haritasının
    verdiği top geliştirme özelliği var lakin Darbe ödülünün günü yaklaşık 45 ,
    kristal nimeti ise neredeyse hiç çıkmıyor. Devamlı oyuncularınız olarak bizim
    naçizane tavsiyemiz o ki ; Herhangi bir haritayı tamamlayınca kazandığımız ödüller
    belirli bir zaman dilimini geçince mesela yengeçten verilen Top geliştirme
    özelliği 500 günü geçince öbür özellikleri kazanma olasılığımız arttırılsın.
    Gemilerimizde yüzlerce gün top geliştirme özelliği var iken 1 gün dahi kristal
    nimeti yok. Onuda geçtim darbe puanı günü de neredeyse yok. Oyuncular olarak bu
    durumdan çok muzdaripiz. Lütfen sesimizi duyun ver artık bu bozulmuş düzene bir
    nihayet olsun. Denge ve düzen getirilsin..:(:(
    Saygılarımızla bu durumun
    düzeltilmesini talep ediyoruz..

2. atlas42

atlas42 User

Evet ep ler kaldırıldıktan bu yana haritalar için bir düzenleme gelmesi şart.

»КΛSΛТUЯΛ« bunu beğendi.