Özel harita etkinliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mehmet~baba~7 tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yahu özel harita yapamıyoruz arkadaş. Ben bu ekranın kölesi olmak istemiyorum. Şimdi haritayı düzenleyecek programları yazmak baya zahmetli iş seafight programcıları bu tembellikle de yeni program yazmayacaklarını varsayarsak şöyle kale günleri gibi özel harita günleri çıkarın veya özel harita etkinliği. Bu günlerde özel haritalarda vuruşlar %300 artsın. Böylece oyukla 25 000-30 000 arası vurulur isteyen de elit atar 100 000 vurur. Bunu programda yazmak haritaları düzenlemekten çok daha kolay. daha geçen ay 500 TL den fazla yatırdım bu oyuna, para verip zevk alamıyoruz. en yakın zamanda böyle bir düzenleme gelmezse bota koydurcam gemiyi. Banlarsanız da umrumda olmaz kaybeden seafight olur.

яoтαsız, özkantr ve savaşşçı bunu beğendi.
  2. bende katılıorm arkadas a eskisi gibi futbol güllesini haftada bir gün aktif etseniz haritalarımızı en azından elit atanlar vurmus olur destek beklioruz seafight dan o kadar para harcayan üye var bi zahmet ilgilenilsn

3. Fikrin co guzel ekrana baglanip kalmak bi sure sora Usandiriyo oyun ozel haritalara bi care bulmak gerek

4. Güzel fikir:)