Destek Örümcekler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by BüRKüT*, Nov 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Merhabalar.Şimdi benim sebebi hikmetini anlayamadığım bi olay var o sebeble açtım bu konuyu.bu gargoları kestikten sonra ne hikmetse örümceklerin alayı bana sıkıyor bunun sebebi nedie.oyuncu 5 oyuncu olsun yine bana geliyor darbe bende falanda değil birtürlü anlayamadım.öyle çok güçlü bi oyuncuda değilim ortalama vuruyorum hatta etrafımdaki bazılarından daha güçsüzüm bide üstüne örümcek gelip bana sıkıyor.bilen birinden açıklama bekliyorum:)

2. dp si az olana sıkyıor

3. taktik kullan sıkmasın :)

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

bende can taşı falan yoktu onun yerin hasar önleme ve isabet edilmeme taşları takmıştım ondan demekki.teşekkürler.

5. -MzO-

-MzO- User

sen yine iyisin kardeş bana etrafımdakiler sıkıyor, alacağım 1-2k inci neden bu kadar rahatsız eder bilmem :)

urtica_sp[Ѯ1] likes this.
  6. kimse dp taşı kullanmıyor ki zaten

7. ben kullanmiyorum kirisler yetiyo

8. darbeyle alakası yok benim darbem 604 bin banada sıkıo hep tamirliyken veya canım düşükkende

9. ben de millete düşürtüyorum canım düşük şu aralar. tam batarken hafif menzilden çıkıyorum başkasına sıkıyor bu kadar basit ;)

10. BüRKüT*

BüRKüT* User

bende direk yerleri açık değil lakin benim bi arkadaş var baya güçlü hesabı var aynı şekilde onada aynısı oluyormuş.acaba defansif pet yemiyle alakası olabilirmi bunun?
    çünkü typon etkinliğinde peti saldırı yemiyle yemlediğinde çemberin içinde olsam bile 500 500 vuruyodu hep typon bana.

11. yumi

yumi User

pet lede alakası yok. dp ile de. iki gemi çok denedim bulamadım. hesap la alakası varmı acaba diye düşünmeye başladım. hani daha eski oyuncuya mı vuruyo acaba? can sıkıcı bi durum özellikle darbe puanı yüksek etkinlik npclerinde.

Thread Status:
Not open for further replies.