Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunun eksik kaldığı bikaç noktaya değineceğim.
    a-renklendirme.
    mini haritada bütün gemileri kırmızı gösteriyor dost düşman klandaş farketmiyor bunun önüne geçilmeli.
    mesela kendi klan üyelerimizi mini haritada açık yeşil görelim.
    Müttefikleri siyah(npcleri siyah yaparsanız turuncuda olabilir müttefik.)
    Düşmanlar açık kırmızı.
    normal nötr hedefler koyu kırmızı.
    Filolar arası diplomasi kısmı olmalı.diplomaside müttefik işaretlediğim klanlar adamın etrafında dolaşabilmeli yada içeri girebilmeli.müttefik diplomasisi olan filolar bunu bozmadan birbirine saldıramamalı.
    b-pazarda filo kısaltması.
    müttefikler birbirinin sıkmıyor gemi çalmıyorken pazarda birbirinden ürün alması sıkıntı olabiliyor.bu sebebten nick önünde filo kıstması gelmeli.
    c-adalar
    bana göre adanın amacı sadece orda durmak olmamalı.ne yazıkki günümüzde gemiler çok gelişti canlar menziller arttı atış hızları arttı fakat buna adalar dahil edilmedi.
    Bana göre yeni ada çeşitleri çıkarılmalı.canı daha az fakat atış menzili gücü ve sıklığı fazla olan adalar.
    bi adanın koruma yolu sadece fazla can değildir.bazı yerler vardır filo genel olarak bu bölgelerde takılır adanın canı az olsada atış hızı ve menzilinin fazla olması ada sahiplerinin bölgede olunca adayı savunmalarını sağlar.birnevi canının normallere göre az olması risk oluştuturur o adayı kurduğun yeri savunmazsan kaybedersin riski.
    Biloysunuz yetene-k fullemek güverteleri topları hatta gülleri kristallendirmek derken binlerce kristal lazım.Yeni bi npc türü türetip saat başı en çok hangi haritada o npc kasıldıysa o haritaya admiral npc çıkarıp sadece kristal vermeye yönelik bi gemi çıkarırsız.canı atış gücü ve canı tek 1 kişinin alamıcağı seviyede olur atıyorum içinde 300-400 kristal yüklenir atış payına göre kaç kişi attıysa dağıtılır.

2. -onur824-

-onur824- User

bu önerilerin hoşuma gitti.yanlız filolardaki diplomasi için hem düşman filolar belirlensin hemde müttefik filolar.

3. oyunun atışları canları sürekli gelişiyor çevre ve yan faktörlerde gelişebilir bu manada önerilerde bulundum.değerlendirmek seafight ye kalmış:))

4. adalar ve kristal veren npc fikrine bayıldım pazardaki filo kısaltması fikrinde zaten çoğunluk oyuncuların nickinde kısaltma bulunuyor ama aynı alyanstaki oyuncular birbirinin üstüne çok rahatlıkla teklif verebiliyor yani olmasa olur gibi birşey renklendirme fikriniz ise oyun kasması yaratmadıktan sonra çok güzel bir uygulama olur oyun ekranına bir sürü saçma sapan şeyler koyan adminler bu güzel fikride denemeli