öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Alperennn tarafından 6 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alperennn

Alperennn User

150kinci var ikinci seviye vudu rahibim yok rahibi mi alayım yoksa 9 tane top ek top yeri mi açayım

2. kingSo

kingSo User

150k inciyle etkinliğe yatirim yapin derim etkinlik sonunda ikisininde yapacak inciye sahip olursunuz. Tabi amirale sıkmak önemli 950 hızla bile yetisemedigim zamanlar oluyor.

3. Alperennn

Alperennn User

Amirale gidiyorum tek sıkıyorum oda vebalı aldığım 400 inci şans eseri 1 kere benim olduğum haritaya attı onda da durduralamaz kullandım 3200 inci aldım yani kasamıyorum vebalandığımla kalıyorum çoğu zaman. Bulunduğum haritaya atarsa anca öyle

4. kingSo

kingSo User

Anladigim kadarıyla baslangic aşamasında sayılabilir bir geminiz var. Kendinizi geliştirmek için bir yol istiyorsanız ben yerinizde olsam indirim ceker kristal alirdim legbada ki hızı fuller ve legbanin son yeteneği inci artisi sağlayan yeteneği fullerdim. Katlayiciyla inci kasardim. Yalniz inciyle kristal almayi ileri aşamalarda yapmayin çok masrafli olucaktir.

Öneri değilde SORUNUZA cevap ariyorsaniz vudu rahibi diyeyim :)

5. Alperennn

Alperennn User

sao
    saolun

kingSo bunu beğendi.
  6. güzel kardeşim sana şöyle bir tavsiye sunarım, mantık olarak dükkana bakında 150.000 inci 99 liraya alabilirsin ama bu paketle 10 liran varsa kartın yoksa mobil ödeme vs. mesela git arkadaşına 10 lira ver onun telefonundan çek gibi düşün buda bir çare. 150.000 incin sana kalır top yeri alırsın bence bu paket bedava gibi birşey. Pakete ulaşmak için:<<<< Pazar yeri<İnci satın ala tıkla<<< başlangıç kitlerinde bulursun.

Alperennn bunu beğendi.
  7. Alperennn

Alperennn User

Haklısın vallaha yardımların eyvallah alıcam bunu

8. Rica ederim kardeşim ne demek.

9. Centralqa

Centralqa User

hız önemli ben beta sunucusunda 1300 hızla zor yetişiyorum :)