Öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 25 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

Fazla etkinlik gemisi kesmem çünkü futbol güllem fazla yok. Az miktarda futbol güllem vardı ve bi tane keseyim dedim. Şansıma 30 k küsür inci verdi :D Böyle olunca anemoi mi geliyor bilmiyorum ama bana gelmedi. İlk sorum bu, böyle olunca anemoi mi çıkıyor? Birde benim 15 k incim vardı 30 k gelince baya incim oldu bunu en uygun nasıl değerlendiririm? Ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler. :)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hayir nasil inci ciktiysa sansiniza yine anemoi çıkabiliyor :)
    45k inci cok degil ama biliyorsunuz bir yerden başlamak lazim :) biriktirin ve kale günü ciktiginda rampa açın, rampa en önemli şey unutmayın

3. Esesli69

Esesli69 User

Kale günü nedir? Daha mı avantajlı oluyor o günde? Ne zaman olur bu kale günü? Bir de şimdi açsam ne olur zarara mı girerim kale gününü mü beklemem lazım?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ayda bir iki ayda bir gibi sıklıklarda çıkar, 3 4 gun süre boyunca kaleleri %25 ucuza acarsiniz.

5. Esesli69

Esesli69 User

Çok Teşşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz

6. ●ђр●

●ђр● Guest

kilitledim, iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.