Öneri-Yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Meruem tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meruem

Meruem User

Ben oyunu uzun zamandır oynamıyordum, bir ara tekrar başlamıştım 14 amiral topu yapıp bırakmıştım. Şimdi tekrar o 14 amiral toplu 6. seviye hesabımdan devam etmeyi düşünüyorum. Gelişmek için para yatırmadan, yatırırsam da az miktarda para ile neler yapmalıyım. Önceden sorsam pırıltı kas falan denirdi ama uzun zamandır girmiyorum dediğim gibi ve bu son zamanlarda değişmiş olabilir. Gelişmem için bana öneride bulunacak veya yardım edebilecek var mı?

2. kental

kental User

Pırıltıyla inci kasma olyı hala devam ediyor. Katlayıcı ile daha seri olunabilir. Birçok kii ilk anda amiral yapmayı öneriyor ama açıkçası çok meblağ inci lazım. Dilrsen top kısmını etkinliklerde toplayacağın 27.5ik toplarla dizmen daha iyi olur. Sonra yavaş yavaş amirale çevirisin. Biriken incilerle kale, yetenek dönüşümlü olarak verirsin.
    Umarım faydalı olur.

3. Meruem

Meruem User

Dostum etkinliklerde bir şeyler yapabilmek için zaten full elit olmam gerekmiyor mu? Ve şu anda 27.5luk top yapabileceğim bir etkinlik göremiyorum...

4. kuponlardan yararlanarak gene bi 200 bilet yapıp her gun 10 10 10 harcıyarak 200 ruh yapabilirdin bununlada 45bin inci degerindeki 6 tane 27.5 lik top alabilirdin

5. Meruem

Meruem User

Alabilirdin dediğine göre bitmiş sanırım etkinlik. Kaçırdığım için başlamamalı mıyım yani?

6. aynen öle :D bi dahaki seneye artık :) kısın etkınlıkler bıraz daha kolay oluyo

7. Meruem

Meruem User

Oyuna az da olsa para yatırsam belki bir şeyler değişir diye düşünmüş de olsam sanırım pek faydası olmayacak. Şimdilik başlamamam daha iyi gibi görünüyor, oynayacak oyun mu yok :D

8. Meruem

Meruem User

Flood olacak üzgünüm ama eğer iyi bir önerisi olan varsa etkinlikler dışında ve pırıltı kasarak iyi bir yere geleceğimi düşünenler varsa fikirlerini söylebilirler. Eğer oynayarak para yatırmadan gelişebileceksem zamanım var ve iyi önerilerle beraber başlayabilirim.

9. bi alyansa gir kasılman biraz daha hızlı gelişir bide para yatırmak ıstemıyosan incini harcama 3mye kadar biriktir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.