ÖNERİ VEREBİLECEK?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BELLİ BİR MİKTAR İNCİMİZ VAR. BU İNCİYLE NE YAPALIM.
    RAMPA 6-6, BARUTLUK 6-4,
    BARUTLUK FULLENSİN Mİ?
    YOKSA GEMİ ÖZELLEŞTİRMEDEN TOP YUVASI MI ALINSIN?
    SİZCE 6-4 OLAN BARUTLUK 6-6 OLURSA ALINAN 30 TOP YUVASI KADAR ARTIŞ SAĞLAR MI?
    AYRICA YETENEKTE GİDİŞAT NASIL OLMALI KISACA BİLGİSİ OLAN ÖNERİ DE BULUNABİLİR Mİ?

2. sence yüzde 2 top artışı 30 top yuvası kadar artış sağlar mı :)

yetenek kaç tane kardeş onu söyle de bi

3. DEDİĞİNİZ DOĞRULTUDA İLK BAŞTAN İTİBAREN BARUTLUK VEYA SEKTANT OLMAZK ÜZERE AÇILMASI MANTIKSIZ OLUYOR DEĞİL Mİ?
    MALESEF YETENEK ÇOK DEĞİL 24

4. ayrıca kabak özleriyle jack tasarımı almak mı yoksa son günü bekleyip takas malzemesinin ne olduğuna bakmak mı mantıklı?

5. aynen önce bi top yuvalarını al sonra sekstant barutluk vs yaparsın.

jack i de al gitsin tasarım işte ama tabiki son günü beklemek daha mantıklı

6. teşekkür ettim :)) bu arada yetenek ile ilgili bir öneriniz var mı ?

7. yetenek puanı aç :D

8. :) mizahınıza bayıldım.

9. gerçeklik payı içerir ;)

10. Peki gemimde incim var rampam 4-4 top yeri mi açsam rampayı 6-6 mı yapsam
    şuan 195 top yeri açık 205 e basıyım mı ilk yoksa rampayı mı basıyım

11. Rampayı ilk 6-6 yap bana sorarsan. çünkü sürekli miço alabilir misin bilmem miçoya inci vereceğine rampayı 6-6 yap sonra ayakçılarla idare edebilirsin. sonra yuva al. barutluk veya sektantı açma sonraya bırak

12. öyleyse ilk rampayı basıyım sonra 235 top yapayım gemiyi ondan sonra da barutluk seksan ve aralıklı topu basıyım

13. Aynen ben şuan pişmanım barutluğu 6-4 yaptığıma ilk top yuvası alsaydım daha fazla vururdum diye tahmin ediyorum ki öyle.

14. rampa olsun olmasin incisi bakimindan en karli olay mico zaten. almayan zararina oynuyo desek yeridir verdigin incisi zaten aninda geri getirir

15. bence, hiçbir etkinilik yokken bi şey yokken neden miço alsın ki? rampayı 6-6 yapıp ayakçılarla vuruş süresi 3.6 yapar bu da idare eder yani. tabi ben full+ ful falan değilim ben orta seviyenin aşağısında idare edenlerdenim yani herseyi idarelik olandan. arkadaşın gemisiin durumunu bilemem kasılmak için elit cephanesi varsa bi amacı varsa orası başka ama rampasız miço bi işe yaramaz diye düşünüyorum. yanlışsam düzeltin.

16. 3.6 diyon da mico alsan ise 2.7 saniye. yani 3 atis yapiyosan 4 yapacaksin 3bin kasiyorsan 4bin kasacaksin. zaten mico 14gunluk 10bin inci verdigin inciyi kat kat geri getiriyor sana dusmana sikmasi da cabasi. rampa olsun olmasin mico gerekli

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
  17. rampa olmadan nasıl 2.7 saniyeye düşecek acaba ??

18. rampa yokken de daha dusuk hizda vuruyorsun bu sefer de onu cekiyor yine daha hizli atiyorsun onceye gore kat kat. rampasiz 2,7 demedim dikkatini cekerim

19. 5,,6 yerine 4,2 de sikarsin rampasiz yine bayagi fark yaratiyor

20. evet haklısınız.