önemli bir sorum var ve şikayetim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 hesabı birden fazla kişi oynarsa ne olur?
    3 farklı IP den etkinlik zamanı giriş yapılırsa ne olur?
    cezası varmı?
    ben tek oynuyorum sıralamada haksızlık var. şikayetçiyim.
    böyle devam ederse ben ve benim gibiler hiç bir zaman ödül alamaz.her etkinlikte ya 10. ya 5. oluyorum. şuan 7.yim. her etkinlikğe 300-500 civarı oyuncu katılıyor. ilk 5 e ödül verilmesi haksızlık. oran cok düşük.
    1-KARA_KURT_ 40718
    2 -ÃککÃککíЙ ℂ⋆ĎяЌ 35548
    3-ЄLT ƉᾋȒḰ_ϐĿᾋƉἝ『ΙSP』 31372
    4-тerrorвlαde010762
    5-☆47☆ᾗὗṩᾄẏвἷ̇ᾗłἷ̇☆47☆ 10488

sıralama bu şekilde gidiyor. daha etkinlik başlayalı 48 saat oldu. yazıktır rekabet nerde? şimdiden bırakalım. etkinlik daha yeni başladı ama fark acılıyor. ilk 3 aldı başını gitti. geri kalan 4-5-6-7-8-9-300 kişi hep birbirlerine yakın puandalar. cok belli olmuyormu? 1 gemiyi 5 kişi oynarsa ve kimse buna ses cıkarmassa. her etkinlikte hep aynı kişiler ödül alır. biz nasıl alaçaz yeni topu? satışı yok herhangi bir pakette mevcut degil. support sistem tarafından taranmaktadır. diyor. nasıl bir sistemdir bu . bu güne kadar 100 kere etkinliğe katıldım 2 -3defa ödül almışımdır.

2. sen sadece karşı alyansındakileri yazmışsın senin yaptığında haksızlık kendi alyansındakilerinde id sini versene

3. ne ıd si ıd mi verdim ben? sıralamadaki ilk 5 i yazdım. ilk 3 den sonrası normal. karşı alyans diyorsun ben alyansta değilimki? tarafım olsun
    sen de kendi tarafını savunma. benim tarafım yok tekim ben. filosuz geziyorum.

4. NavySEaL

NavySEaL User

Abi sizene 3-5 kişi oynuyosa heasbı varsa guvendiğin sevenin ver sende oda oynasın adam botmu klullanıyo? hayır adam gibi oynuyor oragnize oluyor sizene bundan sapıtmayın allah askına.

5. bak arkadasım. zaten bir gemiyi sürekli 2 yada 3 farklı Ip den oynamak normal. cafeye gider memelekete gider vs vs. ama böyle etkinlik zamanı daha önce hiç girmediği 3-4 Ip olursa cezası var banlansınlar hatta. kimse babamın oglu değil. herkes kendini düşünüyor bende düşünürüm. benide ilgilendirmez.

6. Tiryaki Hasan Yha Adamın 5 tane farklı pc si varsa dükkanda 2 tane evde 3 tane evdende dükkandanda giriyor böle bişi olmaz....

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesap bilgilerini başkası ile paylaşmak yasak, ancak paylaşanlarada bir yaptırım uygulanmıyor, sadece bir olumsuz durum ile karşılaşırsa bu kişiler herhangi bir yardım alamıyorlar.

*Merciless* bunu beğendi.
  8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İsterse 50 farklı pc olsun sonuçta aynı interneti kullanacak IP adresleride aynı olur. A yada B bilgisayarını kullanmış bir önemi yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.