Önceki Konunun Devamı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16, Apr 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu Saçmalığı Buraya Yazdığınızdan Beri 5.Seviye Tamirci İçin Herkesten Olumsuz Yanıt Alıyorsunuz.Neymiş Efendim 1 Günmüş.Oyunda VİP liği Olmayan mı Var ? Herkese 5.Seviye Dağıttığınız Zaman Bundan Sonra Herkes de Bu Tamirciden Olacağı Anlamanıa Geliyor.Biz Parayla Aldığımız Zaman Her Zamanki Gibi Zarar Ediyoruz.Benim Bir Kaç Arkdaşım Sırf Tamirci Gitmesin Diye VİP lik Uzattı.Sizde Gelmiş Diyorsunuz ki 5.Seviye Vereceğiz.Birde Savunma Yapmak İçin 1 Günlük Demişsiniz.Herkese 1 Haftalık Verin Ama Gerçekte Tamircisi Olmayanlarda Bir Hafta Sonra Gitsin.Vipliği Olupta Tamirciyi Parayla Almayanda Bu Tamirci Bulunmasın.

KARACABEYLİ.(TR) likes this.
  2. buna sen karar veremezsın yonetıcıler bu sekılde uygun gormusse yapacak bırsey yok.sana zorla aldırmadılar sonuçta kendı iradenle aldın :) kapiş

3. tabi ya oldu başka :)) yetmedimi 1 yldır bizden farklı olarak savasıyosunuz ustün olarak zaten şimdide seafight para kazanmalı baktıkı satıslar durdu tamırcı almıyolar vıplık alan zaten yok sımdı tamırcı war dıye wercekler dıye birçok insan alt gemılerıne vıplık aldı60 tl bedavadan para geliyo işte vıplık alan adamın mantığıda şu zaten 60 tl vıplık zaten alıcaktım ilerleyen zamanlarda şimdi alıyımda 60 tl kara geçiyim bedava 5.seviye tamirci candır bende tam alıcaktım iyiki almamışım ^^

tt16 likes this.
  4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetleriniz not alınmaktadır lütfen sürekli aynı konuyu açmayınız.

Thread Status:
Not open for further replies.