Ön Ayar Tuzağı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Scythe2112[*] tarafından 3 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Bugün güvenli limanda ön ayarlarımı düzenlemek istedim. 2 tane daha ön ayar eklemek için + tuşuna tıkladım ve oluşturdum. Birden inci miktarımın 350 bin azaldığını fark ettim.

2019-05-03 12:50:17
    250000xİnci kaldırıldı. Sebebi: Bir ön ayar satın al.
    2019-05-03 12:48:39
    100000xİnci kaldırıldı. Sebebi: Bir ön ayar satın al.

Şimdi problem şu; ekranda bana bu işlemin ücreti xxx İnci'dir diyen bir uyarı yok. Tıklayınca sadece önceki ayar kopyalansın mı yoksa yeni bir ön ayar mı oluşturulsun diye soruyor. Yazık günah değil mi şimdi 350 bin inciye.

Tuzak mı bu ?

Ben sürekli oynayan biri değilim böyle birşey olduğunu hele ki bilmiyorum. Ekrana ücreti şu kadardır diye uyarı da mı konmaz?

Supportta yazdım, tek cümle yanıt. "Maalesef iade yapılmamaktadır.", böyle bir şey olur mu ya?

Mantıklı bir açıklama bekliyorum yetkililerden.

2. Bütün konulara cevap verilmiş, neden bana herhangi bir cevap verilmiyor?

3. Hoscakal24

Hoscakal24 User

Valla şansını supporta yazarak dene derim

4. Support sadece inci iadesi yapılamaz diyor. Bana mantıklı bir açıklama yapmıyor. Admin yok mu moderatör yokmu burada? 2 gündür açık konuya cevap verilmiyor. Neden kesilecek inci miktarı yazmıyor, Yeni Ön ayar eklerken, neden uyarı yok? Ben inci ile satıldığını bilmiyordum. Bana yetkili biri yanıt verebilir mi? Support baştan savma cevaplar veriyor.

5. Selam,

Neyin açıklamasını bekliyorsunuz forum üzerinden acaba? Size konu ile alakalı en yetkili kişiler gereken cevabı zaten vermiş. Ben size forum üzerinden nasıl yardımcı olabilirim? Yetkili birisi cevap versin diyorsunuz fakat, konu ile alakalı en yetkili kişiler ile görüşmüşsünüz.

Saygılarımla.

6. Sizin en yetkili dediğiniz kişiler bana sadece "İade yapılamamaktıdır" diyor. Benim soruma cevap vermiyor. "Ben inci iadesi yapılabilir mi?" diye sormuyorum ki ! Ben neden Ön Ayar eklerken bunun ücreti olan İnci ekranda yazmıyor! Ben alacağım şeyin ücretini bilmek istiyorum? Ben miyim kabahatli şimdi ? Ne kadar olduğunu aldıktan sonra seyir defterinden mi öğrenicez ? Tıklıyorum ekliyor sonra inci düşüyor hesaptan bu mu ticaret? Alışveriş yaparken hiçbirşeyin üstüne ücretini yazmayın ozaman. Bana kale ve yetenekler de üzerinden örnek veriyor support. Kale geliştirirken veya yetenek eklerken inci karşılığı yazıyor ama bunda yazmıyor işte Allah Allah.

7. paradox07

paradox07 User

daha önceden ücreti gösteriyordu ama şimdi göstermez olmuş.sayın admin bu bir hata galiba.eğer sizde öyle düşünüyorsanız bildirin lütfen.

8. Tamamen katılıyorum kardeşim sana.Aynı olayı bikaç gün önce bende yaşadım.Dünyanın incisi gitti alt tarafı ayar ya bu kadar da değersiz görülmemeli oyuncular.

9. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Supportta attığınız mesaj üzerinden yazışmanıza devam ediniz.Burada bu konu hakkında size yardımcı olamayız.

Saygılarımla.

10. Selam @Menetli ,

Az önce tekrar supporta yazdım, bundan öncekiler gibi tek cümle cevap veriliyor bana "inci iadesi yapılmamaktadır".
    Bu insanlarla dalga geçmektir. Kaç satır soru soruyorum, neden ücreti yazmıyor diyorum? Bana her seferinde "inci iadesi yapılmamaktadır" diyor. Otomatik mesaj mı bu ? Bu hak mı şimdi, hukuk mu?
    Soru çok basit; Neden Ön Ayar ücreti ekranda yazmıyor? Bilerek ve isteyerek, tahrik ederek, dalga geçerek bana böyle cevap veriliyor. Çünkü ben haklıyım. Başka bir açıklaması yok.
    Bunun adı resmen Deli Dumrulluk. Verenden 5, vermeyenden 350 bin almanın yolu.
    İnsanlar hakkını savunmasın mı istiyorsunuz? Sistem hatası mı başka bir şey mi neyse şunu biri kabul etsin artık.

11. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Support üst merci konu hakkında bizim yapabileceğimiz bir durum yok maalesef.

Saygılarımla.

12. Aynı şekilde ihtiyacım yokken 1.5 milyon inci harcadım bu ön ayarlara. Resmen tuzak yav. Suporta yazıyorum almasaydınız diye cevap geliyor! insaf. 1 haftadır emekle kastığım tüm inciler heba oldu

13. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Şimdi size Supporttaki arkadaşlar almasaydınız tarzında bir cevap vermez.Konu farklı yerlere çekmeyelim. Bu konun yeri Destek Ekibidir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.