Ölüm Dansı Grup Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve silahsorsinan1 tarafından 12 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haritada yeterli etkinlik puanı şartı ile vurulan tasarımların alınabileceği yazıyor. Kan Dansçısı(Kırmızı tasarım) kolaylıkla alınabiliyorken, diğer tasarımları defalarca denememize rağmen alamadık. Diğer tasarımlardan alan var mı, varsa etkinlik puanını yazabilir mi?
    Aynı zamanda haritanın yapboz parçasını da alamadım, bir de ejderha ustası amiralini 60 kez batırmama rağmen parça alamadım.
    Bunlarla ilgili sizler de problem yaşıyorsanız iletelim.

2. aspava068

aspava068 User

Kaç kere girdim hala alamadım kırmızı tasarımı almanın kolay yolu yok mu etkinlik puanım 320

3. GROSVATER

GROSVATER User

2023-12-10 21:35:43
    1 x Ölüm Dansı Parçası aldın.
    2023-12-10 21:26:08
    1 x Yürekli Avcı aldın.
    2023-12-10 21:12:26
    1 x Kan Dansçısı aldın.
    23 dakikada 2 tasarım bir yapboz parçası gerçekten sans

4. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar

Harita süresi 23 dakida değilki bu bilgi teyide muhtaç.

Örnek bende yazayım
    2023-12-12
    1 x Ölüm Dansı Parçası aldın.
    2023-12-12
    1 x Yürekli Avcı aldın.
    2023-12-12
    1 x Kan Dansçısı aldın.
    Oldumu şimdi burdan yazdıklarımıza özen gösterelim.

5. GROSVATER

GROSVATER User

burda anlasılmayacak bir sey yok ki tarih aynı 12. ayın onu yani 2 gün önce yan tarafta saat 21:12 ve 21:35 arası 4 kez oynadıgım grup haritasının ödülleri 1 kere bos gectim digerlerinde sırasıyla Kan Dansçısı sonra Yürekli Avcı son oynadıgımda da yapboz parcası verdi anlasıldı umarım

6. Teşekkür ederim. Kedi olsam sırtüstü düşerim öyle şanssızım. :)

7. ben hiç sevmedim bu grup haritasından tasarım alma olayını. adamlar tasarımı aldıkları halde başkalarından önce batırıyorlar yinede. Kimse haritayı tamamlamaya çalışmıyor bile böyle saçma şey olmaz. 400 bin küsür etkinlik puanı var günlük 5 kere giriyorum 1 tasarım bile alamadım. koyun şunları taçla inciyle alalım ya. mapa girenler de mapı bitirmeye uğraşır. etkinlik yapacağız diye iyice sıvaştırma moduna geçtiler. iletirseniz sevinirim adminim çok kişi mağdur oluyor benim gibi.

8. 4442244

4442244 User

admın abım gemımız zayıf hızı yoktur oyuncu arkadaslar bızım vurmamıza fırsat vermeden hepsını alıyorlar ben de ancak bakıyorum ıncıyle satarlarsa o guel tasarımı bızlerde alır kullanırız yardımcı ola bılırsenız sevınırım

9. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

sifacilar icinde bir yenilik gelmeli acil olarak. haritaya girince tank setup u degismiyor. sifaci tasarimlara nasil hasar verecek? hasar vermezken boylesine zor bir haritada sifacinin sucu ne? o da attigi sifa basina tasarim dusurme ihtimali olsun

10. GROSVATER

GROSVATER User

Şifacı hasar verebiliyor ben tasarımları ve yapboz parçalarını sifacida aldim

11. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

sifaci hasar veren top koyarsa dediginiz gibi ama sifa topu koyarsa sifa atmak baska bir ise yaramaz. onun icinde bir guncelleme lazim, sifaci seceneginin etkinligini artirmak adina

12. Şifa modunda girmek gibi bir zorunluluk olmadığı için böyle bir talebi değerlendireceklerini düşünmüyorum.

13. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

ölüm dansında 3 adet tasarım aldım 3 de sabah 10 ile 11 saatleri arası

14. kaç etkinlik puanın vardı

15. etkinlik puanının etkisi varmı bilmem birini aldım ama digeri için 30-40 defa denedim ama vermedi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.