Ölüler Armadası Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _**FENiX***_ tarafından 18 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ölüler armadası etkinlik konusunu okudum küçük gemilerde vurduğun kadar tp ve cephane yazıyor etkinlik ortasında bu yazılanların sonuna (ŞANSA BAĞLI) ibaresi eklenmez değilmi

2. atlas42

atlas42 User

Size katılıyorum. Çevirilerde bu gibi talihsizliklerle karşılaşmak istemiyoruz!

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Vurduğun kadar derken orada belirtilmek istenilen, verdiğiniz hasara orantılıdır. Şayet siz 1000 gülle atıp karşılığında 1000 gülle alacağım tarzında algıladı iseniz tamamen yanlış anlamışsınız.

Saygılar

4. yok azizim bazen verip bazen vermemesi sıkıntıydı geçen etkinlikte. 1000 harcayıp 300 alacaksam zaten kötü değilmi zarar olmazmı patron :) ha tabi yanında ışık yayan felan veriyor oda iyidir.

5. kaddarr

kaddarr User

zaten o şekilde olucak büyük ihtimal 1000 atıccaksın 300 vericek onu nie yapıyorlar adam 1 saat uğraşıp oyukla kessin 300 gülle alsın sevinsin diye xd

6. işte tp ve ruhta verecek öle kapatacaklar ama 2m canlı gemide oyukla kesilmez sıkılırsın :)

7. etkinligi hatırlar gibiyim 1 milyon canlılara oyukla fazla vuruyorduk 2 katı felan 1bin gülle alıyorduk kesin veriyor olması lazım

8. 1bin iyimiş :D canını arttırmışlar eski ss bulamadım etkliğin ama karlı olucak gibi etkinlik

9. aynen geçen sene baya karlı bi etkinlikti bakalım bu sene nasıl olacak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.