Ölü Ekim 2016

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve *Merciless* tarafından 12 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bin gülle 1666 inci ediyor cok pahalı ne yapıyonuz siz anlamıyorum

яoтαsız ve atlas66 bunu beğendi.
  2. sayın forum yetkilisi arkadaşlar ölü ekim etkinliğinde 5 bine yakın gülle sıktım sistem gemisine ama herhangi bir inci miktarı vermedi neden abaca bu sorun oluştu daha önce olmamıştı böyle durum

3. kazanma şansı yazıyor sss'de. Kesinlik yok yani

4. ölü ekim gemiside yazıyormu acaba ben ona sıktım

5. evet ikisinde de kazanma şansı yazıyor. İsterseniz teyit etmek için bu konunun ilk postundaki buradan yazısına tıklayıp sss'e göz gezdirebilirsiniz

6. veba 20 dakikadan 5 dakikaya düşürülmedi hız ve top hasarı buff u 5 dakikadan 20 dakikaya cıkarılmalı.
    karaborsada gülelnin fiyatı düşürülmeli

selami, яoтαsız ve atlas66 bunu beğendi.
  7. 500k ıncı verip 300k gülleyi alsam hepsini ölü ekime 500k inci alırmıyım?

8. sanmıyorum. Bazen boşuna vurmuş gibi oluyorsunuz herhangi bir ödül vermediği oluyo

atlas66 ve яoтαsız bunu beğendi.
  9. Bende karaborsadaki gulleden var biraz. Büyük gemiye sıkayım mi sıkmayım mi ?

10. size kalmış. belki de çok yüksek miktarda inci alırsınız. ya da tp bile alamazsınız. Karar sizin :)

яoтαsız bunu beğendi.
  11. O zaman kalsın ne sıkmayim. Boşa gitmesin güllem daha kârlı bir etkinlikte sıkayım

12. olabilir. şimdi bi denedim 15 k gülleye 19 k inci verdi full balyoz lv1 vurunca

яoтαsız bunu beğendi.
  13. Hangi gülleden sıktin ?

14. vudu darbesi tabii ki :) ben hiçbir etkinlikte etkinlik güllesi dışındaki gülleyle sıkmam karlı olmuyo çünkü :D gerçi bunda etkinlik güllesiyle bile zarar maalesef

atlas66 ve яoтαsız bunu beğendi.
  15. Ya şimdi bende korkuyorum 100 k gülle sıkarım hiçbir şey vermez moralim bozulur. Inciden başka bir sey veriyor mu ?

16. *SANLI*

*SANLI* User

1 x Contagion Curse aldın. bu nedir ?

17. mamı_55

mamı_55 User

Kardeşim ödülleri S.S.S de yazıyor ama ödüller hep şansa. Gülleyi napıcam dersen git sık şansına alırsın gene bişeyler. 100k gülleyle çok bi ödül bekleme ama. Dün okuduydum 15k gülle atıp 19k inci almış birisi. Attığı gülle 25bin inci değerinde. Zarar yani. Dediğim gibi güllenin önemi yok ben savaşan birisi değilim dersen at gitsin yoksa savaşlarda çok işine yarayan bir gülle. Hem DP hem VP vuruyorsun. Güllesi kıymetli. Tercih senin. Bana kalırsa harcama güllelerini.

18. dün dediğiniz 2 saat önce falan yahu :D

19. Zehir yahut debuff artık adına ne derseniz o. İşe yaramaz bi şey yani

20. mamı_55

mamı_55 User

Uyku sersemi olur o kadar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.