Ölmeyenler Armadası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ••»[ĎǿģŪ]―кαи«•• tarafından 8 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meraba.ben global 6 da oynuyorum.biliyorsunuz server yeni.gemiler daha fazla gelismemis (para harcamayanlar icin diyorum).biz oyuncular bu etkiblikte biraz gulle alip o gulleyi kasilmasi zor marceĺe odetteye vuruyoruz.ne icin?muhtemelen genelimiz pet,gemi ve top icin.peki sunu soyliim;gemi alsak tas yok.pet alsak ozelliklerini bilmiyoruz.top alsak cok istiyorsunuz (30 luk top).etkinlok kısmında da bi bilgi yok.nerden ogrenelim o zaman pet ozelliklerini.siralama odullerini

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yeni serverde olmanizla bir alakasi yok SSS'yi okumazsanız tabiki pet özelliklerini ya da siralama ödüllerini öğrenemezsiniz. Eski petlerden bahsediyor iseniz de arama bölümünü kullanabilirsiniz olmadi suan yaptiginiz gibi bir konu açıp sorabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.