Öğretici - Yeni Başlayan Oyuncular İçin Yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Folren tarafından 21 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Folren

Folren User

Merhaba arkadaşlar ve sayın admin beyler,

Oyuna bence öğretici gelmeli çünkü yeni başlıyan oyuncular oyunu anlıyamıyor cm de yok forumada bakmıyorlar chattan birşeyler yazıyorlar kick yiyorlar.Bugün bir arkadaşımı seafight e davet ettim oyuna başlamış fakat oyundan hiçbir şey anlamamış, bana öğreticide yoktu hiçbir şey anlamadım dedi.Bende gayet haklı buldum bigpointtin yaptığı benim bildiğim %90 ında öğretici var üyesi az olan oyunlardada var. Fakat 45 milyon üyesi olan seafight niye öğretici yok ??? Ondan sonra oyuncular geliyor vuruyorlar harcıyorlar bune kardeşim filen çıkıyorlar. Şimdi millet der görevlere baksınlar tmm görevlere baksınlarda adam neyle ateş edeceğini bilmiyor zıpkını nerden alıcağını bilmiyor. Oyunda görevlerde zırh al diyorlar adamlar zırhı bulamıyorlar. Öğreticide bence topun zırhın nereden alındığını göstermesi lazım örneğin ne biliyim karşısına resim çıkar oyundayken. İleri geri olur ileri bastıkca gösterir filen felen. Bence bu oyun için öğretici çok gerekli birşey. Oyuncu gelmiyor artık. En kısa zamanda öğreticinin gelmesi lazım yoksa seafight ekibi bu oyuna yeni oyuncu çekmede başarısız olurlar.