Öneri Ödüllü Forum Oyunları

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve [ŚőЌ]☆ℓï̇çσσσ54 tarafından 21 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görüşleriniz için anketi işaretleyiniz.

1. Evet, olmalı katılıyorum.

2. Hayır, olmamalı gereksiz.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Öncelikle seafight oyuncuları iyi oyunlar dilerim.

Daha önceleri vaat edilen ve unutulan bir konuyu yeniden canlandıralım.

Diğer ülke forum yetkilileri tarafından gerçekleştirilen oyunların sadece deniz haritası üzerinde kalmasını değilde oyunu yeni yeni öğrenen , gelişen veya maddi gücü pek fazla olmadığından ( malum şartlar) oyuna fazla yatırım yapamayan oyuncular için minikte olsa bir gelişme sağlayabileceğini düşündüğümden dolayı bu konuyu tekrar açma gereğinde bulundum.

http://www.bigpoint.com/seafight/bo...avvH_GgWzblu8mPyR-EE5wi7DCGTGEG7I#post-533503

Örnek olarak bu konuyu alabiliriz. Olumlu / Olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

İyi forumlar. İyi oyunlar dilerim hepinize.

@Bigpatron @Star @ArmageddoN Yöneticilerimizinde katılmasını rica ediyorum :)

2. ArmageddoN,31 May 2018 teee ne zaman olmuş ama başka forum adminleride aynı ödülleri almalarına karşılık uğraşıyorlar :)

3. İyi fikir

4. şahsen düzenli olarak yapacaklarını zannetmiyorum ama yinede destekliyorum. ayrıca en son 2018 mayıs ayında yapmışlar yani 8 aydır forum oyunu yapılmamış, sanırım senede 1 kez yapılıyor Türkiye forumunda bu tarz şeyler. gerçi selam,saygılarımla ve raporlarımıza ekledik ileteceğiz deyip konu kapatmaktan başka ne yapıyor ki bizim Bigpoint Türkiye takımı.