Ödül

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve king07(AGF) tarafından 7 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu oyunda artık oyuncuların yaptığı masrafları bi nebze telafi edebilecek maddi ödül sistemi oturtulmalı. Mesela yılda 1 kere her serverdan her hangi bir şeyde belli bi kotayı doldurabilen oyunculardan bi filo kurulmalı ve bütün serverlarda bu oyunculardan kurulan filolar için beta serveri gibi bi şampiyonlar serveri açılmalı 1 ay boyunca bi amaç için savaşmalı ve 1 ayın sonunda şampiyon olan filoya para ve oyun içi çeşitli ödüller verilmeli. Böyle değişiklikler gerekiyor diğer oyunlarda oyuncuların harcadıkları paraları alabilme gibi bi umudu var ama bizim hiç yok siz hep zamanla daha çok kazanan ama hiç vermeyen taraf oldunuz. Şimdi diyeceksiniz ki jackpot vardı vs polonyalılar vs sürekli hile yaptığından bizim hiç bi şansımız umudumuz yoktu orada. Ben benim dediğim şekilde olsun demiyorum buradaki ana sorun online oyunların en pahalısını oynuyoruz aldığımız gülle dahi para :) ama oyundan maddi anlamda kazanabildiğimiz hiç bişey yok bu konuya bi el atmalısınız. Saygılar

2. Tamamen katiliyorum bu zamana kadar hep biz verdik. Karşılığında da pekte iyi bir hizmet alamadik..

alize38 bunu beğendi.
  3. Bu konu hakkında size örnek gösterebişeceğim bir sürü örnek var başka başka oyunlardan ama etik açıdan doğru olmadığı için hiç birini yazmıyorum eminim sizin de diğer oyunlardaki sistemi inceleyen bi ekibiniz vardır ama bu konuda adım atıcak gibi görünmüyorlar maalesef

Desteğin için teşekkür ederim Bond.

4. alize38

alize38 User

Bu konuda kesinlikle katılıyorum en basiti bu ödül telafisini yine seafight bağlı olduğu şuan bu forumun adres çubuğundaki sitedenin oyunlarında bile var

5. Aynen öyle kardeşim ordaki adamlar bizim seafighta döktüğümüz paranın yarısını dökmüyor emin olabilirsin ama çatır çatır ödül alabiliyorlar

6. Sessiz

Sessiz User

Kesinlikle katılıyorum.bunun için bir adım atılmazsa artık bu oyun için para harcamak gerçekten çok saçma...;)