Ödül Sunucusu (Server Bounty)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve OmegaC* tarafından 26 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OmegaC*

OmegaC* User

Yeni sunucu yeni heyecan diyerekten başlangıç yaptık ancak şöyle bir durum var; indirimlerin kısa sürmesi gibi yahu bu kadar oyuncu mu istiyordunuz yani bu kadarı yeter daha fazlasına gerek yok diyerek mi indirimleri bitirdiniz.. Çekilecek paketler vardı, alelacele yangından mal kaçırır gibi paketlerin indirimlerini hemen kaldırıverdiniz. Bu sunucuya oyuncu ihtiyaç iken bu kadar erken indirimin kalkması akıl alır gibi değil. Ben aktif oynayan birisi olarak bu sunucuya 1-2 hafta geç geldim. Yeni başlayanı var, gelecek olanı var bu kadar aceleci olmak nedir? Muhafız olayını da tamamen saçmalayalım birazcık diyerekten yapmışsınız sanırım. 1 kere savaşayım diyorum bu sefer haritada tamir olmak imkansızlaşıyor. Oyunda sürekli rakibe vuramama sorunu yaşıyoruz. Binlerce para yatır rakibine saldırı yapama. Paketlerin indirimini kaldıracağınıza oyunda bulunan hataları düzeltseniz çok daha iyi olur. İyi forumlar

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  2. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İndirimin süresi belli sonuçta. Aktif olan alır. Sizin aktif olmanızı ya da 1 hafta geç geldiniz diye süreyi uzatamazlar. Ama sunucu yeni birçok defa paket ve indirim gelecek zaten.

Saygılarımla.

3. OmegaC*

OmegaC* User

Konu benim çekecek olduğum paket değil. Arkadaşlarımızı davet ettik, istedik ki oyuncu olsun ortam olsun. Arkadaşlarımızı davet ettik benim indirimli aldığım paketi onlar alamıyor. Nasıl başlayacak bu sunucuya bunu biz düşünmemeliyiz yetkililer düşünmeli. Biz uğraşıyoruz resmen onlar değil :D

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  4. Claduio

Tamam da arkadaşlarınızın gelmesini bekleyemez ki paketler. Ozaman oyun yapımcıları da size şunu söyleyebilir mi; Daha erken getirseydiniz, siz çekerken onlarda çekerdi diyebilir mi? İşin şakasındayım.:D Fakat merak etmeyin bol bol paket gelecek.

Saygılarımla.

5. yeni sunucu paketlerinde sanırım süre yoktu sonradan eklendiyse bilemem

6. OmegaC*

OmegaC* User

Hayır oyun yapımcıları, zamlarla alakalı sadece konuyu bildiriyorlar konuşma kısmına geçemiyorlar :D Henüz o hakka sahip değiliz. Oyuncuya ihtiyacı olan ben değilim oyun :D Yani ben bu oyun adına bir şeyleri dile getirmek istedim şaka bir yana size sitem etmiyorum zaten :D Paket gelir de o indirimli paket gelmeyecek. Yılbaşı cebimizde para kalmayacak anlaşıldı :/

7. Claduio

İyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.