Ödül Süreleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «SAŁIPAZAЯŁI» tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Süreli özelliklerin tarihini görmek istiyor musunuz?

1. Evet. Kesinlikle!

100,0%
  2. Hayır. Gerek görmüyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Kolay gelsin iyi oyunlar ben bonus haritalardan aldığım ekstra ödüllerin ve tp ep gibi süreli olan özelliklere ne kadar sahip olduğumu öğrenmek istiyorum. Bu tarz şeylerin elbet bir bitiş tarihi var ve sistemde kayıtlı. Bunu oyunculara göstermek çok mu mantıksız? Ben ödül var mı yok mu diye aynı bonus haritayı tekrar ve tekrar vurmak zorunda kalmak istemiyorum. Hepinize iyi günler iyi oyunlar.

2. Aynen katılıyorum özel haritadan süreli aldığım hasarı , darbeyi tarihini görmek çok iyi olur.

_E•M•P•U•L•A_ bunu beğendi.
  3. Ve ayrıca, Kristal nimetini sandıklardan bulmak isteriz Böylece daha fazla sandık acarız ( Mümkünse sandık sayısınıda artırın )

-onur824- bunu beğendi.
  4. Km tasi ile gemideki darbe hasar vb özellikleri görmek oyuna eklenecek sanirim.

~Hunter-27~ bunu beğendi.