ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. heaty

heaty User

selam, katlayıcı alıcaktım atm/banka kartı ile ödeme yapılmıyormu direk ? deniyim dedim olmadı. İlla atm ye gitmekmi lazım

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banka kartı ile direk alım yapabilmek için kartın visa , mastercard yada ödeme seçeneklerinde belirtilen bir özellikte olması gereklidir

3. mamı_55

mamı_55 User

Ben sürekli banka kartıyla alışveriş yapıyorum. Kredi kartı seçip bilgileri giriyorum sorun olmuyor. Limiti kontrol et olmazsa banka kartını aldığın bankayı ara internetten alışveriş açık mı onu kontrol et. Geldiğinde kapalı olarak geliyor çünkü. O da açıksa eğer supporta yaz.

4. heaty

heaty User

tesekkürler bilgi içinbulunduğum bölgenin yakınlarında atm filan yok, bendede ptt hesap kartı var. bu hesap kartlarıyla direk ödeme yapılsa daha iyi olmazmıydı

5. internet üzerinden ptt bireysel ile online alışverişe izin vermeyi ya da müşteri hizmetleriyle iletişime geçip bunu onların yapmasını isteyin. Tek bir hareketle yapılabiliyor kolay bir iş. Sonrasında alışverişlerinizde herhangi bir sorun yaşamazsınız

6. mamı_55

mamı_55 User

Peki ödeme seçeneklerinde ATM/Banka Kartı olarak değilde kredi kartı olarak ödemeyi denediniz mi ?

7. heaty

heaty User

müşteri hizmetleriyle bi görüşeyim o halde, online işlemlere açık olması lazımdı.

kredi kartı olarak seçince kart adı seçeneğinde pttkart olmadıgından işlem yapamıyorum

8. mamı_55

mamı_55 User

MasterCard seçerek dener misin bi. Aynı kuruluşun belki yapabilir. Yapmazsa uğraşacaksın biraz :)

9. Fazla yanlış ödeme denemesi yaparsanız hesabınıza alışveriş yapma kısıtlaması getirilebilir ona dikkat edin

10. mamı_55

mamı_55 User

Bilmiyordum onu teşekkürler bilgilendirme için.

georgeanson bunu beğendi.