ÖDEME

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~HSB~ tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~HSB~

~HSB~ User

Sayın adminler neden tr3 serverında oynamama rağmen ve tr den girmeme rağmen ödeme kısmı sürekli dolar daha yeni öğreniyorum ki bu tl olması gerekirken neden dolar bazında aldığım paketlerin hepsini 2 katı ödemişim aynı pc den başka gemiye girince tl iken bu gemimde neden dolar para iadesimi yaparsınız aldığım paketlerin 2 katını mı verirsiniz bilmiyorum ama bu işin çöülmesini rica ediyorum IP ye mi bakıyorsunuz neye bakıyorsunuz bilmiyorum hakkımın iadesini talep ediyorum supporta yazında yardımcı olmuyorlar gereğinin yapılmasını arz ederim

2. Kardelim bunu supporta yazman lazım ikametgah kimlik taraması istiyorlar. Yurt dışı ıpden gemiye girildiyse veya gemiye giren herhangi bir bilgisayarda ıp değiştirme program kullanıldıysa.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

supporta yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.