ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~dehşet~~ tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa öncelikle 3 sorum var en alışveriş yapıcam vudu acemi kutusu alııcam ancak en mantıklı ödeme hangisi yada en hızlısı hangisi bilmiyorum bana bi akıl verirmisiniz ve ayıca nasıl yapabileceğimi anlatısanız sevinirim ben banka yoluyla yapmayı düşündüm ama atm den olmicak oadaki göevliye gidip şuraya şu ödeme yapıcam dicem ya ne demeliyim ve onun akabinde ne yapmalıyım veya aynı mantıgı ptt içinde düşünebiliiz ikincisi ödeme bölümünde e posta isteyen ödeme çeşitlei var ben geminin kayıtlı old e postayı mı veicem yoksa herhangi biri de olabilir mi üçüncüsü de ben vip gümüş paketi alıcam tamirci aldığım zaman nomalde tamircinin süesi 3 ay ya 6 aya mı çıkıcak?

2. Sana en basitini söyleleyim pttye gidip 10 tl verip bi innial kart al içine kaç tl lik paket alacaksan okadar tl yüklet onunlada e-pin sitelerinden seafight e-pinleri alabilirsin banka çok uraştırır dediğimi yaparsın 10 dk sürer tl'de hesabına 1 dk geçmeden yüklenir

~~dehşet~~ bunu beğendi.
  3. peki o epin alıcağım site hangisi ayıca onunla ilgilide masrafı varr mı

4. Hayır masrafı yok .