Ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bigplayerTR tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a
    Seafight e başlamadan önce başka bir oyun oynuyordum.Ooyuna giriş sıkıntıları başlayınca bilgisayara IP depiştirme programı yükledim.Sonra seafightten us2(batı amerika) serverinde hesap açtım ve geliştirdim.Ama güverteleri alacakken gördümki ödeme bölümü TR ye uygun deil .Hem ödeme şekilleri farklı hem fiyatlar iki kat.TR deki supportlara yazdım .Önce benden ikametkah istediler.Gittim aldım.Ama sonra dediler senin serverine biz bakmayız oranın supportuna yaz.Bir haftadır yazıyorum hala cevap bile vermediler.Bana acil yardım lazım:((((((
    Adminler cevap vermiyor dememe rağmen hala kendi supportunuza yazın demişsiniz.Belki benim yazdığımı anlamıyolardır.İngilizce olarak nasıl yazacağıma yardımcı olurmusunuz ???

2. Selam

bu şekilde kendi supportunuza yazabilirsiniz.

Hello
    I am living in turkey but my payment is from other country currency I want that you guys reset my payment so I would pay from my real currency at the moment that I am using. Thank you.

bigplayerTR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.