ödeme yapılamaması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bulutayd tarafından 25 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bulutayd

bulutayd User

Merhaba;
    19.08.2019 tarihinde 3,99TL'lik bokorun kupasından aldım. 6 gün geçmesine rağmen ödemem bekleyen işlemlerimde duruyor. Konuyla ilgili bankayı aradım. "Bigpoint" firması muhasebelendirme yapmadığı için ödemenin gerçekleşmediği söylendi. Konunun neden kaynaklandığınıanlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. bu tür sorunları supporta yazmanız daha faydalı olacaktır

3. bulutayd

bulutayd User

Supporta genel sorunlar kısmından mı yazayım? Ödeme sorunu olarak girdiğimde kredi kartı bilgilerimi istiyor. 2 kere ödeme yapmasından çekiniyorum.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ödeme olarak seçeceksiniz. Kart bilgilerinin tamamı istenmiyor dolayısıyla yeni ödeme olması imkansız. Bazı kart bilgilerinin istemesinin nedeni ise sistemde yapılan ödemenizi bulmak içindir

5. bulutayd

bulutayd User

Anladım peki bokorun kupası öğe olarak hangi öğeye giriyor (avantaj paketi, oyun parası, başlangıç paketi, premium, tasarruf paketi, sezonluk/etkinlik paketi)? Diğer sorumda sorunun tanımlanması kısmında neyi işaretleyeceğim (alacak verilmedi, kara liste, hata bildirimi alındı, hesap kapalı/açık ödeme var)? Son olarakta ödeme saatimi hatırlamıyorum onu yanlış yazsam sorun olur mu?

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sezonluk etkinlik paketini ve alacak verilmedi seçeneklerini seçiniz. Ortalama bir saat yazın.