Ödeme yapamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kartanesi tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kartanesi

Kartanesi User

Cep telefonu ile ödeme yapamıyorum bir sorun mu var acaba ? Mesaja evet yanıtını veriyorum fakat işlem yapmıyo öyle kalıyo

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Anasayfanıza işlem çubuğu dolarken telefonunuzda evet mesajı ile geri döndüğünüz zaman yaklaşık 20-30 saniye içerisinde işlem tamamlanıyor. Sizde parayı çekti ancak işlemi mi tamamlamadı?

3. Kartanesi

Kartanesi User

parayıda çekmedi işlemide tamamlamadı.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Anladım. Bu işlemi yarım saat - bir saat kadar sonra tekrar deneyin eğer aceleniz yoksa yarın saat 10dan sonra deneyin derim ben. Ara ara benim de işlem yapamadığım oluyor ödeme yaparken ve biraz bekliyorum düzeliyor. Yine bir düzelme olmazsa supporta sorun neden telefon ile ödeme yapamıyormuşsunuz onlar yardımcı olurlar. Tabiki isterseniz şimdi de sorabilirsiniz.

5. Kartanesi

Kartanesi User

Tamam dediğiniz gibi yaparım tekrar denerim . Teşekkür ederim kolay gelsin :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Önemli değil iyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.