ödeme tipi değişti ücretler 2 katına çıktı.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ömer6161 tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer6161

ömer6161 User

merhaba benim oyunumda ödeme şeklim turk lirası üzerindendi. fakat durum şu ki oyunun aşırı kasması yuzunden gittim vpn servisi satın aldım ( oldukça rahatlattı). yaklaşık bir ay sonra oyunda ki ödeme şeklim romanya olarak görünmeye başladı. sonra vpn adresini sabit türkiye yaparsam belli bir zaman sonra düzeleceğini düşündüm ama 2 3 hafta olmasına rağmen hala romanya ödemesi görünüyor ve euro üzerinden ödeme yapmamı isiyor. fiyatlar 2 katı olarak görünüyor ve bu yüzden hiç bişey alamıyorum. konuda yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba. ne yapmam gerekiyor.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu konuda yardım alabilmek için supporta yazmalısınız sizden bazı evraklar istenilecek onları verdiğiniz taktirde en kısa sürede işlem merkez tarafından onaylandığından sonra TR paymentini tekrar kullanabilirsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.