ödeme tipi değişti ücretler 2 katına çıktı. sayın mod.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ömer6161 tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer6161

ömer6161 User

https://board-tr.seafight.com/threa...i-uecretler-2-katina-cikti.65342/#post-417204

sayın mod ve adminler. bir cümle yazdınız iyi güzelde bu nedir bu şekilde. yazdınız sorun çözüldümü yani. neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum. supportla iletişime geçmezsem asla ve katta düzelmeyecek mi? tr den romanya'ya dönüyorda romanya'dan tr'ye tekrar dönmez mi kendi kendine yani. bunun sebebi nedir vpn kullanan herkesin başına gelir mi bu böle anlamadım. tamam kalabalık oluyor falan diyorsunuzda yersiz yersiz kapamalarda yapmayın artık. ben herşeyi supporta soracaksam forum neden var ki? bu şekilde yapmayın.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu tarz soruların yeri supporttur, merak ettiklerinizi supporta sorunuz. Zira buradaki mod arkadaşlar bu tarz konulardan sorumlu olmadıkları için bilgisi olmayabilir..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.