Destek Ödeme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve coronismo tarafından 1 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. coronismo

coronismo User

Etkinlik kampanyaları kısmından 29,90 TL karşılığında 250 sandık anahtarı almak için bilgileri girdiğimde ödeme kısmından atıyor. Durum ortakmı yoksa bendemi sorun var?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Ödeme kısmından atıyor derken nasil bir hata aliyorsunuz? 'Bir hata oluştu' yazısı mi beliriyor ekranda?

3. coronismo

coronismo User

bir hata oluştu değil. Kart bilgilerimi giriyorum satın al kısmına bastığımda tekrar beni alışveriş sepetini doldur kısmına atıyor.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Peki telefon ya da mailinize 'lütfen siparişiniz icin ödeme yapınız' mesaji geliyor mu? Eger geliyorsa sorun yok demektir, gelmiyor ise supporta yazarak yardim istemeniz gerekmekte.

5. coronismo

coronismo User

Hayır gelmemekte. Supportlamı görüşeyim.

6. coronismo

coronismo User

Sorunu az önce çözdüm. 19.90 TL lik paket alınırken 29.90 TL lik alınmamakta. Merkeze iletirsiniz.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Siz supporta yazın daha avantajlı paket varken diğerini almak zorunda kalmayın ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.