Ödeme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ATMACA_56 tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ATMACA_56

ATMACA_56 User

Supportun bana yazmış olduğu cevap ;

Sorun için teşekkür ederiz. Senin tarafından satın alınan malzeme, sipariş sonucu hesabına yazıldı. Lütfen bu yüzden hesabını tekrar kontrol et.

Satın aldığın malzemeyi hesabında bulamıyorsan, lütfen teknik Support'a yönel; orada sana alınan malzemeleri nasıl kontrol edebileceğine dair ayrıntılı bir anlatım verilecektir.

2016-01-15 08:51:44 100 x Vudu kutuları hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    3 gün geçti fakat gemime henüz satın aldığım malzeme gelmedi bir adminin bana yardımcı olması bekliyorum. Üye ID: 634/35558138

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Amerika server saatleri farklı olduğundan sizin alım yaptığınız saatte bokor orada aktif değildi bu nedenle hesabınıza geçmemiş. Aldığınız kupaların hesabınıza geçmesi için programcıların script çalıştırması gereklidir ve bu işlem ortalama 1 haftayı bulmaktadır. Ayrıca size zaten Amerikan supportu tarafından bu belirtilmiş.. Kısacası biraz sabırlı olmalısınız. Cuma gününe kadar hesabınıza gelmezse yeniden bize bir hatırlatma yapın lütfen. Ayrıca birdahaki ay bokor almayı düşünürseniz bu işlemi Türkiye saati ile 19:00'dan sonra yaparsanız bu tarz bir sorunla karşılaşmazsınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.