ödeme sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PA!N tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PA!N

PA!N User

ben havale ile bazı ürünler aldım ama ürünler gelmedi ve kredi kartıylada yaptım alamadım bu konuda supporta yazdım teknik supporta yazınız dedi bana nasıl yardımcı olursunuz

http://i.hizliresim.com/XJ1vD6.jpg

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Nezaman havale yaptınız acaba?

PA!N bunu beğendi.
  3. Sayın bigpatron benim de ödeme şeklim kendi kendine birden TL'den €'a geçmiş neden oluyor acaba ?

4. Bigpatron

Hesabınıza ya yurtdışından giriliyordur yada proxy kullanarak bağlanıyorsunuzdur

5. Filomuzda yurt dışında (Almanya) bulunan bi arkadaşımız var şifremiz onda var o giriyor bazen ama kesinlikle bi alışveriş vs gerçekleştirmiyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz

6. Bigpatron

Alışveriş yapmasının yada yapmamasının bir önemi yok. Düzeltilmesi için ikametgah kağıdı ve kimlik fotokopisini supporta yollamalısınız.

7. İkametgahın tarihinin bi önemi var mı malüm haftasonuna girdik kamu kurumları kapalı ve buz güllesi satışta alım yapmam gerekiyor

8. Bigpatron

Resmi belgeler 6 ay geçerlidir. 6 aydan eski ise alınış tarihi yeni bir tane alıp yollamanız gerekir. Ayrıca hafta sonu olmasınında bir önemi yok zaten hafta içi harici değişiklik yapılmıyor.

PA!N bunu beğendi.
  9. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ilk defa bana bu kadar yardımcı oldunuz :)

PA!N bunu beğendi.
  10. PA!N

PA!N User

06/11/2015 tarihinde ödeme yaptım

11. Bigpatron

Basit ödeme seçeneğinimi kullandınız ? Yoksa normal banka havalesimi ?

PA!N bunu beğendi.
  12. PA!N

PA!N User

banka şubemde ekli olduğu için havalede erkom bilişim diye geçiyordu

13. Bigpatron

Ödemeyi yaptığınız zaman mesai saatlerinde (09:00-22:00) saatler arasında sistem tarafında kontrol edilip 30-40 dakika içerisinde onaylanmaktadır. Onaylama işlemi tamamlandığı zaman aldığınız ürün hesabınıza otomatik aktarılmaktadır.
    Ödeme gerçekleştiği halde 2-3 saat içerisinde (mesai saatlerinde) herhangi bir ürün eklenmemesi durumunda, mail adresinize yollanan giriş bilgileriyle ATM/PTT/Havale/Cafe ( Basit ödeme ) sitesine giriş yapıp "CANLI DESTEK" birimi ile irtibata geçerek ödemeniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

PA!N bunu beğendi.
  14. PA!N

PA!N User

sayın yetkilier ben ödeme yaptım havale secenei ile ama etkinlik sandık anahtarı gelmedi. havale seceneğini yaparken bana her hangi bir kod vermedi bs he521cd vs gibi bende direkt olarak banka hesabından havale yaptım **kom bilişim diye havale adresine ama bir türlü ne ödeme yapıldı supporta yazıldığı halde elimde dekont olmasına rağmen ne geri ödeme ne de etkinlik sandığım verilmedi bu durumdan çok müzdarip oldum sizlere allta dekontun resmini atıyorum sayın yetkili ve etkili seafight yönetici adminlerim yalnız ödeme tarihide dekontun üzerinde

15. Bigpatron

Bir önceki mesajda belirttiğim gibi basit ödeme yetkilileri ile iletişime geçmelisiniz. Ödemeniz yapıldı ve ücreti alındı ise basit ödeme yetkilileri Bigpoint ile iletişime geçerek onay vermesi gereklidir aksi halde hesabınıza aldığınız item gelmez

PA!N bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.