Ödeme Sorunu Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .〤CÝPRÙŠ〤. tarafından 29 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Benim sorunum ödeme kısmıyla ilgili. Supporta yazıyorum yazıyorum durmadan kimlik fotokopisi ikametgah isteyen mesajı kopyala yapıştır yapıp mail atıyorlar. Benim oynadığım hesabım Türkiye 1 serverinde, ayni hesapla daha önce farklı sunucularda, Türkiye 2 Türkiye3 gerekse Avrupa ve Amerika serverlerinde de bağlanmışlığım var ama Türkiye1 de gemimi geliştirip orda devam ettiğimden dolayı bu server üstünden oynuyorum. Sıkıntıma gelecek olursak Türkiye 1 serveri dışında tüm sunucu seçimlerimde ödeme bölümünde Türkiye bayrağı çıkıp fiyatları TL gösterirken Türkiye 1 serverinde fiyatlar Euro bayrak başka bir ülke bayrağı kaldı ki o ülkeden daha önce hiç bağlanmadım,şaka gibi bir olay hem hiç bağlanmadığım ülkede gösteriyor hem de sadece benim en gelişmiş hesabımın olduğu serverde bunu yapıyor. Bu nedenden dolayıdır ki kara cuma paketlerini almadım alamadım, bari ilerde çıkacak paketleri alabileyim diye bu durumu düzeltirsiniz artık umarım. Burdan ip nick vs vermiyorum bigpatron ilgilenirse zaten mesajı attığım forum hesabı o oyun hesabıma bağlı ordan bakıp inceleyebilir.

Bigpatron dışında biri gelip suppprta yaz demesin sakın supportun bişey yaptığı yok 10 gündür sürekli yazıyorum zaten dediğim gibi sürekli ayni mesajı kopyala yapıştır yapıp atıyorlar.

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Siz zaten destek ekibimiz ile iletişime geçmişsiniz, sizden istenilen bilgi ve belgeleri destek ekibimize ilettiğiniz taktirde hesabınızda oluşan sorunun düzeltilmesi için gerekli işlemler yapılacaktır. Forum üzerinden hesabınızda herhangi bir inceleme ya da işlem yapılmaz, destek ekibimiz ile iletişime geçerek hesabınız ile ilgili işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.