ödeme seçenekleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 27 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. slm merak ettiğim bir şey var hiçbir zaman kart ile alışveriş yapmadığım için bir bilgim yok merak ediyorum acaba, kredi ve yurtlar kurumundan burs kartından yani ziraatdan oyun içi alışveriş yapabiliyormuyuz öğrenci olan arkadaşlarımızın bi bilgisi var mı varsa nasıl yapıyoruz ?

2. mamı_55

mamı_55 User

Aleyküm selam,

Bankadan online ödemelere açılmasını istemen lazım. Belki de açıktır. Ödeme seçeneklerinde kredi kartı seçip dolduruyorsun bilgileri bu kadar. Sanki kredi kartıymış gibi alışveriş yapıyorsun.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

O kartinizin normal bir banka karti ya da kredi kartından hicbir farki yok. Hatta internet bankacılığınız ya da hesap işlemlerinizin bile.

4. anladğım kadarıyla alışveriş yapabiliyorum peki şöle bi durumum var normalde bu kartımda şu an da bi ücret yok fakat bu kartın şöle bi durumu var bi yerde bi yemek yediğiniz de bu kartı kullandığınızda diğer ayki yatırılacak bursdan kesiyorlardı peki bende alışveriş yapsam diğer ayın bursundan kesicekler dimi herşeyi doğru anladım ?

5. Froentsr

Froentsr User

Nakit avans işlemi eğer internet bankacılığı için de geçerli ise alabilirsin ama pek zannetmiyorum, bankanın müşteri hizmetlerini arayıp online işlemler için şifre al, bakiyen varken havale yöntemiyle alışveriş yapabilirsin.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir sonraki ayın burs ya da kredisinden avans sadece pos cihazlarında geçerli diye biliyorum mesela nakit olarak da çekemezsiniz o parayı.

7. Eğer alışverişinizi kredi kartı bölümüyle yaparsanız diğer ayki burs/krediden direkt ödenir kredi kartı borcunuz. Alışverişiniz sıkıntısız gerçekleşir