Ödeme Seçenekleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NathanielBoztas tarafından 23 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Ödeme seçeneklerim Almanya oldu ve düzelmiyor.
    Daha öncede bir konu açmıştım ve support' a yönlendirildim.
    3 ayrı support ile görüştüm.
    2 support Türkiyeden giriş yapıp kredi kartı veya diğer ödeme seçenekleriyle ödeme yaptığınızda düzelecektir yazdı.
    1 support Türkiyeden giriş yapıp kredi kartı ile ödeme yaptığınızda düzelecektir yazdı.
    Ödeme gerçekleştirdim fakat hala düzelmedi.
    Konuyu ikinci sefer açmamın nedeni hiç bir çıkış yolu bulamadığım için oyunun chat bölümüne yazdım.
    Bir arkadaş bana ödeme yap dedi düzeliyor dedi yaptığımı fakat hala düzelmediğini söyleyince
    Foruma konu aç bunun ile ilgili ve üye ıdni gönder hallederler dedi o yüzden konu açmış bulunmaktayım.
    Ve ne zaman düzeleceğine dair bir zaman dilimi söyleyebilirmisiniz teşekkürler.
    üye ID.
    181/42060511

2. 65/5701381 id li ve şuanda kullanmıs oldugum forum hesabının üstünde bulundugum gemımde de aynı problem mevcuttur.
    Aynı şekilde bilgi verildi fakat bir değişim olmadı.

İlgi gösterilirse çok sevineceğim.

Saygılarımla.

@Bigpatron

NathanielBoztas bunu beğendi.
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesaba nezaman yurtdışından girilmez sadece Türkiyeden girilir ve Türkiyeye ait kredi kartı yada ödeme seçenekleri kullanılırsa sistem otomatik değiştirir. Sizin bu hesabınıza Rusyadan bile giriş var..

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

bu hesabada Amerikadan giriş var. Yukarıda belirttiklerim bunun içinde geçerli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.