Ödeme Rezaleti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SwedishHouseMafia tarafından 17 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 gündür indirim paketi bekliyorum. Pazara alacağım gülle çıktı, sırf o gülleyi sürekli kullanabilmek icin milyonlarca inci harcayıp kale yapıyorum, tam etkinliğin ortasında parasını tahsil ettiğiniz ürünü vermediğiniz için zarara giriyorum. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi ya? Hafta içi ilgileneceklermiş, hafta içi benim alacağım ürün aktif olacak mı sanki pazarda? Zararımı kim karşılayacak? Ben sırf hata oldu diye 1 kez alacağım ürünü ödeme sayfasında 2 kez borclu göründüğüm için anında e pin sistemiyle ödüyorum, karşılığında aldığım hizmet bu mu olacak? @Bigpatron

Son düzenlenen: 17 Ocak 2016
  2. vespero12

vespero12 User

sen yat kalk dua et.paran batmamış.gene çözecez demişler.

3. 18.01.2016 11:19
    İlettiğin sorun için teşekkür ederiz. Ödeme yaptığın süre zarfında, ilgili bir organizasyon ve primi yoktu. Bu yüzden sana oyun parası veremeyiz.
    Gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz.
    Tekrardan beklenmedik sorunlar çıkarsa, her zaman bize bunu http://paymentsupport.bigpoint.com altında belirtebilirsin.

Ya kullandığım E pin ne oldu o zaman? Bu ne kadar saçma bir sistem, payment supportla doğrudan iletişime geçip derdimi anlatamıyorum ama kendileri de anlamamak için 40 takla attı bu kadar berbat bir support hayatımda görmedim!

@Bigpatron

4. Bu yaptığınız sanal yan kesicilik değil de nedir allah aşkına? E pin'den alacaklı tutar düşülüyor ama verilecek paket verilmiyor. Sonra da nasıl oluyor da böyle bir cevap verilebiliyor? Ben adamlardan avantaj paketini istiyorum onlar bana oyun parası veremeyiz diyor ne kadar güzel bir destek hattı bu ya. @Bigpatron

5. Seafight'a hoşgeldiniz :) Benimde yılbaşında ejderha paketi almama engel olacak şekilde son gün ödeme kısmım euroya dönmüştü paket uçtu gitti sanki İstanbul'da Türk Lirası kullanmıyoruz :)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ben payment support değilim, dolayısıyla ne aldınız ne ödediniz göremem. Bu üslübunuzlada size malesef yardımcı olamam. Devamında ancak hesabınızı kapattırırsınız!

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

IP address:

46.165.xxx.xxx
    Server Location:

Germany
    ISP:

Leaseweb Deutschland GmbH

Nasıl olsa buraya bakan oyuncular görmüyor. Suçlayın yetkilileri!! Ama IP adresiniz bakın neresi diyor. Eee şimdi siz hesabınıza yurtdışından giriş yapılmasına izin veriyorsanız suç tamamen sizdedir!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.