Ödeme penceresi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 711Gumuskaplan54 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ID : 65/32961562
    Daha önce de aynı konuyu açtım, supporta yazdım yaklaşık iki aydır aynı sorun devam etmekte. Oyuna Türkiyeden giriyorum fakat ödeme birimi hala euro görünüyor. Bu durumun manuel olarak düzeltilemediğini, sistemin bunu zamanla algılayacağı söylendi. O kadar zaman geçmesine ragmen neden sistem bunu algılayamıyor ? Yazılımsal bir hata varsa neden düzeltilmiyor ? Ya da o kadar yazmama rağmen bu sorun gerekli mercilere iletilmedi mi? Diğer sevrerlara (Tr2,Tr3) girdiğimde ülke Türkiye görünüyor herşey normal. Fakat TR1 serverında hala Yunanistan görünüyor. Şunu da belirtmek isterim, hesap şahsıma aittir satın alınmamıştır. Ayrıca, Id'den kontrol ederseniz hesabın Türkiye'den açıldığını görebilirsiniz.
    Bir de oyunun EN forumunda şu linkte : http://en.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=475496
    aynı sorunu yaşayan bir oyuncuya adminin yazdığı cevap yer almakta.

Aşağıdaki istenilen bilgileri sağlarsanız size yardımcı oluruz denilmiş.

1. Kimlik fotokopisi
    2. Kullanıcı ID'si
    3. Hesabın ilk nicki
    4. Hesabın ilk şifresi
    5. En az 4 tane ödeme dekontu

İspat gerekirse onu da ispatlarım.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu durumu supporta yazmalısınız forumdan yardımcı olamıyoruz.

bizim forumda bu tarz sorunlara support bakmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.